ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Γ. Ρώρος: Ο Κ. Καραμανλής μας συμπεριφέρθηκε με περίσσια αγένεια

 
«Τόσο για τον δρόμο όσο και για την υπογειοποίηση του τρένου η θέση του κ. Καραμανλή ήταν «όχι δεν γίνεται». Αρνητικός σε όλα

 
Για την συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, δημοτικών παρατάξεων και φορέων της πόλης με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών», Γιώργος Ρώρος.

Όπως ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Καραμανλής ήταν τηλεγραφικός για την Πατρών-Πύργου στέλνοντας ένα μήνυμα θέμα για το οποίο ήταν αρνητικός όπως και για την υπογειοποίηση του τρένου για την οποία έγινε διεξοδική συζήτηση. «Τόσο για τον δρόμο όσο και για την υπογειοποίηση του τρένου η θέση του κ. Καραμανλή ήταν «όχι δεν γίνεται». Αρνητικός σε όλα. Για την υπογειοποίηση του τρένου ήταν σε πλήρη άρνηση. 

«Δεν το συζητάμε,  δεν υπάρχουν σχέδια, προϋπολογισμός και χρήματα. Όλα ήταν κενολογία της προηγούμενης κυβέρνησης», μας έλεγε για το τρένο. Αυτό έχει γίνει κατ’ επανάληψη για όλα τα έργα όπως και με την Πατρών-Πύργου όπου οι εργολαβίες δουλεύουν. Για τον δρόμο είπε ότι περιμένει την απόφαση της Ε.Ε.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρώρος.

Αναφορικά με την υπογειοποίηση του τρένου θέση του υπουργού Υποδομών είναι, κατά δήλωση του ίδιου, αυτή να περιοριστεί από τα 9 χιλιόμετρα που έλεγε η προηγούμενη κυβέρνηση, στα δύο. «Από τον Άγ. Διονύσιο μέχρι τον Άγ. Ανδρέα να το δούμε, είπε γιατί υπάρχουν 4 προτάσεις. Σε επίμονη ερώτηση για το τι προκρίνει, δεν απάντησε ήταν πολύ βιαστικός. 

Η αντιπροσωπία της πόλης ήταν πλήρως καταρτισμένη. Του είπαμε ότι σχέδια υπάρχουν, υπάρχουν και τα χρήματα και υπάρχουν και οι τεχνικές λεπτομέρειες. Σκόπιμα προσπαθούσε να κάνει το άσπρο-μαύρο. Στο τέλος είπε ότι θα μας καλέσει σε ένα με ενάμιση μήνα για να μας πει ποια από τις προτάσεις θα προκριθεί», επισήμανε ο κ. Ρώρος.

Ως προς το κλίμα της συνάντηση και τον τρόπο που ο Υπουργός αντιμετώπισε την αντιπροσωπία της Πάτρας ο κ. Ρώρος  σχολίασε τα εξής: «Υπήρχε έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και στην ουσία και στον διάλογο. Μας συμπεριφέρθηκε με περίσσια αγένεια, διέκοπτε τους συνομιλητές, μίλαγε με έναν τρόπο αυταρχικό και απόλυτο. Δεν μπορεί να λέει σε επικεφαλής της αντιπροσωπίας ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, ούτε να μιλάει με υποτιμητικά λόγια για το Τεχνικό Επιμελητήριο. Γενικότερα το κλίμα έβγαζε κακία και εμπάθεια και μια προκατάληψη».

Στο ερώτημα εάν η πόλη προτίθεται να αφήσει πίσω τα όσα είχε διεκδικήσει και πετύχει τια το τρένο μέχρι σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Πατρών» απάντησε: «Αυτό που είχαμε κερδίσει γιατί να το αφήσουμε πίσω; Επειδή άλλαξε η κυβέρνηση και θέλουν αυτοί να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα , δικούς τους εργολάβους θα μας κάνουν το άσπρο-μαύρο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: