ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εδώ είναι Βαλκάνια του... Μητσο-δράκουλα



Δεν είναι Ισλανδία, που για τα ίδια οικονομικά εγκλήματα επέβαλε ποινές μισού αιώνα στους διεφθαρμένους Τραπεζίτες


Η Ισλανδία καταδίκασε 9 τραπεζίτες σε 46 χρόνια φυλακή Οι αρχές της Ισλανδίας κυνηγούν τα αφεντικά των τραπεζών, αξιωματούχους του κράτους και διευθυντές πολυεθνικών για εγκλήματα απάτης, ξεπλύματος μαύρου χρήματα, παραπλάνηση των αγορών, παράβαση καθήκοντος. 
Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε, γέλασε. Ο... Μητσοδράκουλας της Ελλάδας (κι όχι των... Καρπαθίων), με αιχμή το πιστό του Στουρνάρι --που κάποιοι τον προορίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έστω κι αν τον εκλέξουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛΛ με 120 ψήφους, ήτοι 40%-- μόλις την π. Τετάρτη απάλλαξαν αναδρομικώς όλα τα διεφθαρμένα στελέχη του Δημοσίου, χάρισαν χρέη 500 εκατομμυρίων στα κόμματα της διαφθοράς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που ψήφισαν τον νόμο και νομιμοποίησαν όλες τις πράξεις διοικητών τραπεζών, που έδωσαν χαριστικά δάνεια σε αεριτζήδες, αφερέγγυους επιχειρηματίες, με μόνη εγγύηση τον... αέρα (λέγε πατήρ και υιό Ψυχάρη κ.α.). 
Έδωσαν δικαίωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος που θα τοποθετείται στα ΜΜΕ, τα οποία με την διαφθορά που διαπερνά ολόκληρη την ραχοκοκαλιά τους, θα μπορούν με την κατάργηση της ονομαστικοποίησης μετοχών, που είχε επιβάλλει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούν να δέχονται στο πλυντήριό τους ακόμη και τον ίδιο τον... Αλ Καπόνε κι όχι μόνον τα χρήματά του!    
Και γενικότερα απάλλαξαν όλους τους κολλητούς του αμαρτωλού οικονομικού συστήματος που είχαν εμπεδώσει στην διοίκηση της χώρας η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη του οποίου η Ελλάδα οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα του επαχθούς δανεισμού, δέκα χρόνια τώρα. 
Κι αφού βγήκε η κεφαλή της από την καρμανιόλα των δανειστών της επιτροπείας, έρχεται η... μαφία της 8ης Ιουνίου, με λαϊκή νομιμοποίηση και ανατρέπει όποιες  κατακτήσεις πήρε το λαϊκό κίνημα με την κυβέρνηση Τσίπρα!
Τα 37 δισεκ. ευρώ που παρέλαβε η κυβέρνηση του Μητσοδράκουλα από το οικονομικό επιτελείο του Τσίπρα, σήμερα έγιναν 35 και έχουν ακόμη σχέδια να τα φθάσουν στα 21 σύμφωνα με προλέψεις του ΔΝΤ, μετά από 4 χρόνια!
Μόλις χθες στη Βούλη κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος, για δεύτερη φορά πρόσφατα, αρνήθηκαν την διευκρινιστική δήλωση, ως παράγραφο στο άρθρο 86 περί ευθύνης Υπουργών, που καταργεί το ακαταδίωκτο των πράξεων διαφθοράς που τελεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του.  Και επιβάλει τον δικαστικό έλεγχο  των πράξεών του, από τη Δικαιοσύνη, στην οποία θα παραπέμπονταν, όπως όλοι οι πολίτες της χώρας.  
Πως λοιπόν να μην βγουν οι Φαϊνάνσιοναλ Τάιμς κια να καταχεριάσουν την κυβέρνηση του Μητσο-δράκουλα ως διεφθαρμένη και τον πρωθυπουργό ως συμμέτοχο;
Την ίδια στιγμή, στην Ισλανδία, η οικονομία που είχε καταρρεύσει, με ευθύνη των σκανδάλων που τέλεσαν οι τραπεζίτες,   επανακάμπτει με θεαματικά τρόπο αφότου οι ίδιοι άφησαν τις τράπεζες να καταρρεύσουν!
Κοινά τα παθολογικά συμπτώματα σε Ελλάδα και Ισλανδία, διαφορετική όμως η αντιμετώπιση... 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ OPEN:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: