ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

213 ευρώ το μήνα εγγυημένο εισόδημα ίσον κοροϊδία !





Η Θεανώ Φωτίου κατακεραύνωσε την κυβέρνηση, που επιπροσθέτως υποβαθμίζει την εκλογή ΠτΔ με 75 ψήφους, στο επίπεδο διοικητή ΔΕΚΟ

Προσπαθείτε να συνταγματοποιήσετε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα , ένα επίδομα καταπολέμησης της ακραίας φτώχειας  αντί να κατοχυρώσουμε στο Σύνταγμα ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες με ένα σύνολο υπηρεσιών και παροχών για όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού, την οικογένεια, το γάμο, τη μητρότητα, τα παιδιά, τους νέους, τους ηλικιωμένους, τα άτομα με αναπηρία και τους άπορους".

"Γελοιοποιείτε το Σύνταγμα όταν λέτε ότι κατοχυρώνετε αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης με το ελάχιστο εγγυημένο, δηλαδή με 213 ευρώ/μήνα, τόνισε κατά την ομιλία της για την αναθεώρηση του Συντάγματος, που ολοκληρώνεται την Δευτέρα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, Θεανώ Φωτίου.

Για την αναθεώρηση του άρθρου 32 για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Θενώ Φωτίου τόνισε: 

«Θα καταγραφεί στην ιστορία του τόπου σαν το ’’μεγάλο κόλπο’’ που έκανε η ΝΔ ως αντιπολίτευση για να εξαπατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

»Με πλήρη συνείδηση της λαθροχειρίας υπερψηφίσατε στην προτείνουσα Βουλή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ διαφωνούσατε με αυτή μόνο και μόνο  για να συγκεντρωθούν οι ψήφοι που ήταν απαραίτητοι για να αναθεωρηθεί η διάταξη. Και σήμερα σε τούτη την Βουλή που έχετε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντιπροτείνετε μια διάταξη που κινείται στο αντίθετο ακριβώς πνεύμα. 

»Με την πρότασή σας υποβαθμίζετε και ευτελίζετε τον θεσμό του Προέδρου από ένα υπερκομματικό όργανο ρυθμιστή του πολιτεύματος και διεθνή παραστάτη της χώρας σε βραχίονα ενός κόμματος χωρίς νομιμοποίηση αφού θα μπορεί να εκλεγεί και ακόμα με 75 βουλευτές. Ο εγγυητής, δηλαδή, του πολιτεύματος θα εκλέγεται με πιο χαλαρές διαδικασίες ακόμα και από έναν διοικητή ΔΕΚΟ, όπως είπε ο Α. Τσίπρας».

Και κατέληξε:

«Δεν διδαχτήκατε τίποτα από την κρίση. Προελαύνετε αμετροεπείς με τη σημαία του νικητή χωρίς να σκέφτεστε ότι η φθορά των μεγάλων θεσμών της Δημοκρατίας μόνο τερατογενέσεις δημιουργεί και αυτές τις πληρώνει η χώρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: