ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε... !

Πέτρες και άλλα αντικείμενα χρησιμοποιήθηκαν από τους χρυσαβγίτες, που προσπάθησαν να εισβάλλουν στην Βουλή και αντιμετωπίστηκαν από την Αστυνομία. Στο στιγμιότυπο, διακρίνονται με μάσκες, προσωπίδες, κράνη, κουκούλες και στρατιωτική στολή παραλλαγής, επί της κλίμακας, που οδηγεί στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
 

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής...» τονίζει το Γραφείο του Πρωθυπουργού


«Καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να απομονώσουμε τα ακραία στοιχεία και μέλη της Χ.Α. που προσπάθησαν να εισβάλλουν με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα στη Βουλή τονίζει το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού» αναφέρει ανακοίνωση του Μαξίμου.

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία» σημειώνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Και συνεχίζει: 

«Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι "η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία".

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε. 

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: