ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Εντολή για διαχειριστικό έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ δόθηκε το 2015



Φάκελο με 67 εκθέσεις ελέγχων του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), κατέθεσε ο επικεφαλής του Σώματος Σταύρος Ευαγγελάτος στην Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία την περίοδο 1997-2014, κατά τη δεύτερη συμπληρωματική του κατάθεσή του, χθες στη Βουλή.


Ο κ. Ευαγγελάτος μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο προμήθειας συγκεκριμένων υλικών από συγκεκριμένα νοσοκομεία, σε συγκεκριμένων χρονικές περιόδους, οι οποίες προμήθειες κινούνταν με βάση κοινές υπουργικές αποφάσεις. Ανέφερε δε και διατάξεις νόμου του 2009 και του 2010, βάσει των οποίων οι προμήθειες αυτές θεωρούνται ότι έγιναν νόμιμα, προχωρώντας τη διαδικασία της αποπληρωμής των προμηθευτών οι οποίοι είχαν επιλεγεί με απευθείας αναθέσεις με βάση τα πορίσματα των επιθεωρητών.

Επίσης, έκανε αναφορά στο τρόπο τιμολόγησης των υλικών, τα οποία -όπως είπε- «ήταν σε πενταπλάσιες τιμές σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιφέροντας ζημία για το ελληνικό Δημόσιο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν υπήρχε άλλη πολιτική απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: