ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

«Ανοιχτές Πόρτες» για 135η χρονιά στην ACHAIA CLAUSS

Φωτογραφία του χρήστη Achaia Clauss Winery.
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαΐου στο Οινόκαστρο!


Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, τα Οινοποιεία όλης της Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους για το κοινό. Οι ''Ανοιχτές Πόρτες'' γιορτάζονται φέτος για 14η χρονιά στην υπόλοιπη Ελλάδα και για 135η χρονιά στην ACHAIA CLAUSS, που ήταν το πρώτο Οινοποιείο που άνοιξε τις πόρτες του σε επισκέπτη, την Αυτοκράτειρα Σίσυ, το 1885.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής του Ευρωπαικού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού είναι η διοργάνωση 'γεγονότων' με επίκεντρο το κρασί και η γνωριμία με τους οινοπαραγωγούς , τα Οινοποιεία και τον Πολιτισμό, που αυτά μεταφέρουν.


Στην ACHAIA CLAUSS, στο γνωστό οινόκαστρο, το ανοιξιάτικο εορταστικό διήμερο περιλαμβάνει:



ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5/2018


Από τις 11.00 π.μ ξεναγήσεις σε όλους τους Μουσειακούς χώρους- θησαυροφυλάκια της Οινικής Τέχνης του Κτήματος. 


Στις 13.30 οι Οινολόγοι της ACHAIA CLAUSS θα παρουσιάσουν τα προιόντα του Κτήματος σε μία πολύ ενημερωτική οινογευσιγνωσία.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2018


Στις 10.30 π.μ ξενάγηση στο Παλαιό Οινοποιείο, το Βαρελάτικο και το Αυτοκρατορικό Κελάρι.


Στις 12.00 μ.μ η ACHAIA CLAUSS θα τιμήσει τον επί δεκαετίες πολύτιμο συνεργάτη της γεωπόνο- ειδικό της αμπελουργίας και δημιουργό του αμπελώνα της, κύριο Χαράλαμπο Κοτίνη, ο οποίος έχει βραβευτεί και από την Ακαδημία Αθηνών .


Θα ακολουθήσει οινογευσιγνωσία των προϊόντων υπό την καθοδήγηση των Οινολόγων του Κτήματος.


Και η εορταστική Κυριακή θα κλείσει με ξενάγηση στην Έπαυλη του Clauss.


Οι διοργανωτές μας περιμένουν να περάσουμε μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, στους ανθισμένους κήπους του παλαιότερου Οινοποιείου της Ελλάδας, κάτω από τις καταπράσινες κορφές του Παναχαικού, δίπλα στο φαράγγι του Φίλιουρα, με θέα στον Πατραϊκό και την ακτογραμμή της Αιτωλοακαρνανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: