ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ο Χρ. Πατούχας κλέβει την «εργολαβία» Κατσιφάρα!



Ο Χρ. Πατούχας (δεξιά με το κόκκινο μπλουζάκι) στην προεκλογική συγκέντρωση της ΛΑΕ, στην πλ. Γεωργίου τον Σεπτέμβρη του 2015.


Καλεί σε διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Πρωτοδικείο Πατρών αύριο το απόγευμα, εκτοπίζοντας τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος από το αντικείμενο!

Βάλθηκε να αφαιρέσει την... εργολαβία από τα χέρια του αγαπητού Απόστολου, ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία» Χρ. Πατούχας και με μήνυμα καλεί τα πλήθη αύριο σε αντιπλειστηριασμικό αγώνα, προ του Πρωτοδικείου Πατρών.
Κι έτσι ενώ ο Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας έχει από καιρό αναπροσανατολιστεί στην ηλεκτρονική υπεράσπιση απάντων των φυλών, μεταξύ των οποίων και κάποιες  ατακτούντες στις φορολογικές υποχρεώσεις τους, «μπήγοντας» το κράτος κάτι εκατομμύρια ευρώπουλα, που τα φορτώνεται ο μέσος συνειδητός πολίτης, παρέλειψε να διασφαλίσει ότι στο χαρτοβασιλειακό τμήμα των εκδικάσεων δεν θα παρεισφρύσει ανταγωνιστής.
Και ω του θαύματος, φτωχοί μεγαλο-οικονομημένοι, ταλαίπωροι μεγαλο-επιχειρηματίαι, μα και ατυχήσαντα σάυλοκ του εγκαταβιούντος στις παρυφές του παραχρηματιστηριακού συστήματος, αναμεμειγμένοι με τους φουκαράδες έντιμους αλλά ατυχήσαντες πολίτες, βρίσκουν απροσδόκητα συμπαραστάτη, με την βεβαιότητα ότι στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής, θα ακυρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσής τους.   
Στο μεταξύ οι... φορτωμένοι με δανειακές υποχρεώσεις ζητούν προστασία από τα αρπακτικά των τραπεζών  στο Νόμο Κατσέλη και στις 120 δόσεις για τους μικρομεσαίους, ακυρώνοντας κάθε απειλή, αρκεί να είναι συνεπείς στα συμφωνηθείσες δόσεις. Πρόσφατα δικαστήριο απάλλαξε  δανειολήπτη από το 80% του δανείου του.
Το ατυχές για τους μεγαλο-οφειλέτες μπαχτατζήδες, είναι ότι λόγω συνθηκών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ είναι ανεπιθύμητοι στον Νόμο Κατσέλη καθώς δεν πληρούν τα κριτήρια, οπότε συνεπάγομενης της διαπίστωσης, προκύπτει η ανάγκη ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής...
Δεν έχει σημασία όμως αυτό, για τους διαμαρτυρόμενους, αρκεί που ντόρος γίνεται και ο Απόστολος αφανίζεται.
Ο Χρ. Πατούχας προσκαλεί:
«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας στην κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη στις 15 30 μπροστά στο Ειρηνοδικείο.
Η Κυβέρνηση, υπακούοντας σαν πιστός υπηρέτης, στα κελεύσματα των δανειστών, των ξένων φάντς και του Τραπεζικού κεφαλαίου, προχωρά στην εσπευσμένη εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από αύριο, συνεχίζει επίσης τους συμβατικούς πλειστηριασμούς, με αρκετή δόση απειλών καταστολής και αυτεπάγγελτων διώξεων.
Η Ανυπότακτη Πολιτεία, εδώ και πολύ καιρό πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, προβάλλοντας δύο βασικά αιτήματα:
·        Απόλυτη προστασία της λαϊκής ιδιοκτησίας
·        Σεισάχθεια- διαγραφή του ιδιωτικού χρέους των αδυνάτων συμπολιτών μας. Άρα προσπάθεια να βγει η θηλιά από τον λαιμό των λαϊκών οικογενειών, να ανασάνουν, να παλέψουν την επιβίωση τους στις άγριες συνθήκες των μνημονίων, της φορολεηλασίας, της κοινωνικής ανασφάλειας, της ανεργίας.
Συμμετέχοντας σε αυτό τον αγώνα, προτείναμε την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στο οποίο προέκυψε σχετική απόφαση- ψήφισμα. Η εφαρμογή του είναι ευθύνη όλων μας και πρωτίστως της Δημοτικής Αρχής και της δημοτικής πλειοψηφίας.
Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Υπάρχουν πολλοί, παρατάξεις και πρόσωπα, που την δραστηριότητα μας, άλλοτε την χλευάζουν, άλλοτε κάνουν ότι την αγνοούν. Στον δρόμο θα τους δώσουμε την απάντηση. Θα τους αποδείξουμε, ότι το να ξεχνάς όσα έλεγες μέχρι χθες, το να αλλάζεις χρώματα σύμφωνα με τις προσταγές της εξουσίας, δεν είναι η καλύτερη μέθοδος. Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις την οργή των αδικημένων.
Μας λένε: μα όλους τους πλειστηριασμούς; Να μην πληρώσουν οι πλούσιοι; Τους απαντάμε: Η Κυβέρνηση γνωρίζει τους πλούσιους. Όπως γνωρίζει και όσους αδυνατούν να πληρώσουν. Η Κυβέρνηση γνωρίζει ότι μία Τράπεζα πούλησε τα κόκκινα δάνεια της στο 3% της αξίας τους. Φυσικά ούτε που της περνάει από το μυαλό να κουρέψει τα δάνεια των πολιτών. Είναι σαφής, σαφέστατος ο προσανατολισμός: Η πάση θυσία εξυπηρέτηση των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου, το ξεκλήρισμα, ξεσπίτωμα, φτώχια και καταστροφή και ανεργία των λαϊκών στρωμάτων. Για να έρθει η «ανάπτυξη», όταν έρθει, μέσα στην εξαθλίωση, την μαζική μετανάστευση της νεολαίας, την υποδούλωση της χώρας.
Αγαπητοί φίλοι
Όλοι στον αγώνα! Για να ανοίξουμε ρωγμές. Σας περιμένουμε αύριο στις 15.30 μπροστά στο Ειρηνοδικείο!
Το Συντονιστικό Γραφείο της Ανυπότακτης Πολιτείας.
Πάτρα 28/11/2017»

____________
Υ/Γ. Στο μεταξύ όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων, ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», «Νέα Πόλη», «Τώρα για την Πάτρα», «Αγωνιζόμενοι Πολίτες», «Πάτρα η δική μας πόλη» μαζί με την παράταξη «Κοινοτικόν» ψήφισαν την κοινή πρόταση για μείωση κατά 10% των δημοτικών τελών, αφού παρουσιάζεται περίσσευμα στο ταμείο του Δήμου, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και από πλευράς της δημοτικής αρχής της πόλης. Μα δεν είδαμε και το όνομα της παράταξης του Χρ. Πατούχα ανάμεσα σε αυτά της αντιπολίτευσης. Τι συμβαίνει; Δεν την ενδιαφέρει το ζήτημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: