ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ν. Τραγουστή: «Τόσο ήταν κύριε Νικολόπουλε; Φεύγετε;»

Βαθυστόχαστη η προσήλωση του  κ. Νικολόπουλου στον ομιλητή, έστω και εάν διήρκησε μόνον ένα πεντάλεπτο!

Μάλλον θα του καιγόσανται τα ψάρια που είχε στο τηγάνι κι αποφάσισε να την «κάνει με ελαφρά βηματάκια», ο βουλευτής , από την εκδήλωση του Ε&ΕΣ Πατρών!



Πιπεράτη ήταν η δημοσιογράφος και συντονίστρια της επιτυχημένης εκδήλωσης του Ε&ΕΣ Πατρών το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017. Πέραν από τον οργανωμένο βηματισμό που έδωσε στην εξέλιξη της διαδικασίας για την ανάδειξη ένος τόσο πολύτιμου μόχθου, που έγινε με την συνεργασία ειδικευμένης ομάδας, αλλά με την επιστασία και υπευθυνότητα της αρχαιολόγου και δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου, που επιμελήθηκε του ημερολογίου, η όλη παρουσία της εκδήλωσης ήταν αντάξια της σοβαρότητας και της αναμενόμενης  συμβολής στην ιστορική έρευνα. Και όχι μόνον. 

Αυτή η ψηφιοποίηση, που ευρίσκεται στο στάδιο της τελικής καταγραφής, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για όσους εντρυφούν στα ενδότερα της πόλης και δεν την βλέπουν ως κομματικό λάφυρο για την απόκτησή του.

Από αυτή την άποψη, η έστω και εμμέση απαξίωση, πέραν την  άμεσης, που αφορά τις κεφαλές, τους ταγούς, αυτής της πόλης, μερικοί των οποίων εμφανίστηκαν διά της αντ' αυτού παρουσίας, είναι το ένα φαινόμενο, που αποτελεί ταυτόσημο της υποβάθμισης της. Το άλλο είναι ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής, διά της υφαρπαγής ενός λεπτού παρουσίας στο γυαλί, ευκαιρίας δοθείσης. 

Και αυτό είναι ότι χειρότερο ακόμη και από την απουσία. Δυστυχώς, όμως είναι συχνό το φαινόμενο να βλέπουμε πολιτικούς σε εκδηλώσεις, ταυτόχρονα μέσα στην ίδια ώρα. Για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν: «Απόλιγο να βγάλουμε τη βραδιά, παλικάρια». Και με τη μέθοδο του  «λίγη απ' όλα» περιοδεύουν από εκδήλωση σε εκδήλωση  και είναι σε όλες τις φωτογραφίες μέσα και σε αρκετές σκηνές του γυλιού.   

Κάτι τέτοιο επαναλήφθηκε και προχθές Σάββατο, όταν έγινε αντιληπτός ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος να «σέρνει» από την εκδήλωση του Ε&ΕΣΠ για την παρουσία του ιστορικού αρχείου του και να την «κάνει με ελαφρά βηματάκια» προς την πόρτα της εξόδου, μόλις λίγα λεπτά από την έναρξη της εκδήλωσης.

Οπότε και η έμπειρη περί αυτών, δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή και συντονίστρια της εκδήλωσης «τον κάρφωσε» ως σπάρο ψωμομένο έτοιμον για καμάκι του ψαρά, λέγοντά του με απορία:

- Τόσο ήταν κύριε Νικολόπουλε; Φεύγετε;

Και ο... κύριος Νικολόπουλος, ξαφνιασμένος δικαιολογήθηκε με μία γκριμάτσα χαμογελαστή, σαν να ήθελε να πει πως έχει ανηλλειμμένες υποχρεώσεις.

Μάλλον θα του καιγόσανται τα ψάρια που είχε στο τηγάνι!
__________
Υ/Γ: Πάντως το γυαλί και τα φλας τον πήρανε, καθώς βρίσκονταν στην πρώτη θέση και αυτό είχε σημασία για τον... κύριο βουλευτή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: