ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αγώνας Δρόμου 5χλμ. στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου


Από την εξόδιο ακολουθεία του αθλητή Φ. Τσιμιγκάτου στις 2-5-2015, εκ του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου. Υπέκυψε στη μάχη με την επάρατο μετά από πολύ καιρό.


          Στις 27 Νοεμβρίου  2016 ο Δήμος Πατρέων με την συνεργασία του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση, θα διοργανώσει Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. στη μνήμη του Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου , για αθλητές και 3 χλμ.  open δυναμικό περπάτημα και τρέξιμο.

Η εκδήλωση μετατίθεται από την προγραμματισμένη ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί και το “PICK”.

Η αφετηρία του αγώνα θα είναι το στάδιο της Παναχαϊκής και ο τερματισμός η Πλαζ, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα διέλθουν από το έλος της Αγυιάς, το οποίο, όπως είναι γνωστό, ο Δήμος προτίθεται να το μετονομάσει σε «Άλσος Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: