ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        …Χαράς Ευαγγέλια
·        Το χρέος από 180%
·        Θα πέσει στο 175,8%

·        Το 2017
·        Παραμένει
·        από…βιώσιμο..
·        Σιδεροκέφαλοι
·        Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες
·        Αλλά όχι ξεροκέφαλοι…
·        Ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης της ΕΡΤ θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις προς τις διευθύνσεις σχετικά με το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής περιόδου για την ΕΡΤ1. Κίνηση με την οποία, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος όσο και ο γενικός συντονιστής ειδήσεων Βασίλης Ταλαμάγκας.
·        Διαταγή Ταγματάρχη…
·        Η Βενεζουέλα χαιρετίζει τη συμφωνία για το «πάγωμα» της παραγωγής πετρελαίου, μεταξύ των κρατών-μελών του ΟΠΕΚ, σε μια προσπάθεια σταθεροποίησης των τιμών στις διεθνείς αγορές.
·        Και εμείς χαιρόμαστε
·        Όταν αυξάνονται οι τιμές των καρπουζιών
·        Που εξάγουμε…

·        Συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών

·        Με τους …αναθεματιστές –αυτούς που δεν πήραν – δεν προβλέπετε
·        Ούτε να τους βλέπει
·        Ούτε να τον βλέπουν
·        Και καλά με τον Αλαφούζο κάτι θα έχουν να πούν
·        Βάζελοι γαρ
·        Με τον… Θρυλικό πρόεδρο τι να πούν;
·        Αυγή: Εκτός ελέγχου άφησε η Τράπεζα της Ελλάδος τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που πήραν μέσω της Attica Bank την περίοδο 2011 – 2014, όπως παραδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Πάσχας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ! Σύμφωνα με τον Διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών Τράπεζας της Ελλάδος, το υπόλοιπο των δανείων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Αγροτική Τράπεζα (νυν Τράπεζα Πειραιώς) είναι 295 εκατ. ευρώ.
·        Και Πάσχα κάνω και Χριστούγεννα , και καλοκαιρινές διακοπές και απ΄ όλα
·        Με τόσα μύρια
·        Εποπτεύουσα(;) αρχή  η ΤτΕ
·        Επόπτευε μήπως ΚΑΙ ΔΕΝ πάρουν…
·        «Ο πρόεδρος Ερντογάν έχει συνηθίσει τον δυτικό κόσμο σε αιφνίδιες εκρήξεις αναθεωρητισμού της παγκόσμιας ισορροπίας κατά καιρούς και εν συνεχεία σε αναδιπλώσεις» σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στη δήλωση του για τη Συνθήκη της Λωζάννης.
·        Φτιάχνει κλίμα όμως Νίκο
·        Και δημιουργεί εντυπώσεις…
·        Μια μουσική που ανέκαθεν προοριζόταν για τα αυτιά των εξωγήινων (εάν πράγματι έχουν), θα μπορούν πλέον να την ακούσουν και οι κάτοικοι της Γης από του χρόνου και μάλιστα στο παλιό καλό βινύλιο. Πρόκειται για το θρυλικό ηχογραφημένο μήνυμα που είχε τοποθετήσει η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) στα δύο διαστημόπλοια «Βόγιατζερ» που εκτοξεύθηκαν το 1977.
·        Επιτέλους, και εδώ υπάρχουν …ΟΥΦΟ…
·        Δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο αυτοί που μόλις πιάστηκαν στα πράσα. Εμείς συμψηφισμούς δεν δεχόμαστε! Η θέση μας είναι σταθερή και σαφής. Διαφάνεια παντού για όλους και για όλα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζει πώς «όποιος επιλέγει το ρόλο του πολιτικού τιμητή πρέπει πριν να διατάξει αντίστοιχο έλεγχο ορκωτών στα οικονομικά του κόμματός του και να το παραδώσει στην δικαιοσύνη, όπως μόνο το ΠΑΣΟΚ από όλο το πολιτικό σύστημα έκανε. Ιδού η Ρόδος!».
·        Πράσα; Πράσα;
·        Πιο συγκεκριμένα
·        Γιατί τα μύρια που πήρατε  ήταν  υπαρκτά
·        Και τώρα ανύπαρκτα …
·        Ο Γκέραλντ Κνάους, δήλωσε πως «η ΕΕ δεν στέλνει στην Ελλάδα όσους υπαλλήλους απαιτούνται για τη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων παροχής ασύλου. Και στο σημείο αυτό υπάρχουν εκκρεμότητες από πλευράς Ε.Ε.
«Η Ευρώπη παίζει αυτόν τον καιρό ρώσικη ρουλέτα.
·        Κλικ
·        Κλικ
·        Μπάμ…
·        Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ. επί της Πειραιώς 62. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει με την επέτειο ίδρυσης της Ν.Δ. από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
·        Καμία σχέση…
·        «Ο Ερντογάν μπροστά στον πανικό του, άρχισε τις εθνικιστικές προκλήσεις» υποστηρίζει ο Τούρκος διεθνολόγος καθηγητής Μπασκίν Οράν αναφερόμενος στις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τις Συνθήκη της Λωζάνης.
·        Ξέρεις τι κάνει ο …αγάς όταν θυμώνει…
·        Κόβει τα αμελέτητά του…
·        Το βούλευμα που παρέπεμψε σε δίκη τον κ. Διώτη, (αριθμ. 44/2015) απορρίπτει τον ισχυρισμό του άλλοτε επικεφαλής του ΣΔΟΕ ότι το επίμαχο ηλεκτρονικό αρχείο δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί ως προϊόν υποκλοπής και δέχεται ότι η μη αξιοποίηση του εμπόδισε την άντληση στοιχείων που θα συντελούσαν στη διενέργεια φορολογικών ελέγχων.
·        …Διότι…
·        Δεν έκανε τη δουλειά του
·        Ως όφειλε …

·        Ο πρόεδρος των Φιλιππινών, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Χίτλερ, λέγοντας πως «θα ήταν ευτυχής να σφάξει» τα εκατομμύρια των τοξικομανών στον αιματηρό πόλεμο που έχει ξεκινήσει σχετικά με την εγκληματικότητα

·        Κι΄ όμως θα βρει  υποστηρικτές…
·        Ο Κέρκ Ντάγκλας  για το ενδεχόμενο ο Τραμπ να είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ: «Μέχρι σήμερα πίστευα ότι τα μάτια μου είχαν δει τα πάντα. Τώρα όμως, πρώτη φορά στη ζωή μου, γίνομαι μάρτυρας τέτοιας διασποράς φόβου από έναν υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ. Εζησα μία μακρά, καλή ζωή. Δεν θα είμαι εδώ να δω τις συνέπειες, εάν το κακό αυτό ‘‘πιάσει ρίζες’’ στη χώρα μας. Θα είναι όμως εδώ τα παιδιά σας και τα δικά μου».
·        Σπάρτακος μια ζωή…
·        Ομπάμα - Μέρκελ: «Βάρβαρες» οι νέες επιθέσεις στο Χαλέπι
·        Των άλλων
·        Οι δικές σας …ανθρωπιστικές
·        Βελτιωμένα τα αποτελέσματα α' εξαμήνου της ΕΥΔΑΠΑύξηση του κύκλου εργασιών σε σχέση με το αντίστοιχο 6μηνο του 2015
·        Μπήκε το νερό στο αυλάκι…
·        Μ.Σάλλας: «εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι πλειστηριασμοί κατοικιών οδηγούν σε σοβαρά δυσμενέστερη θέση όλα τα μέρη. Μην ξεχνάμε ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος και η οικονομία της χώρας  είναι τραγική».
·        Κάνατε και εσείς ότι μπορούσατε …
·        Με δάνεια κλπ…
·        Το Βήμα: Σύμφωνα με πορίσματα έρευνας, μόνο μια μειοψηφία των εργαζομένων σε επιχειρήσεις παγκοσμίως (17%) βλέπει τον χρόνο μετακίνησης προς και από τη δουλειά ως παραγωγικό ενώ η πλειοψηφία δηλώνει πως αποτελεί πηγή εξάντλησης της αποδοτικότητας στη δουλειά και του προσωπικού χρόνου. Είναι πλέον καιρός οι επιχειρήσεις να μειώσουν αυτόν τον ενδιάμεσο χρόνο μετακινήσεων και να βοηθήσουν τους εργαζομένους τους να αφιερώσουν αυτόν τον χρόνο σε πιο αποδοτική δουλειά ή ξεκούραση, ενώ μόνο μια μικρή μειοψηφία (19%) βλέπει τον χρόνο μετακίνησης ως προσωπικό χρόνο, ίσως γιατί τους δίνει την ευκαιρία να διαβάσουν τα νέα στο κινητό τους ή ένα βιβλίο.
·        Ο παππούς Μαρξ το έχει πεί
·        Τρις ώρες δουλειάς αρκούν …
·        Της δουλείας είναι ατέλειωτες
·        Σιου: Δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τερματιστούν οι εργασίες κατασκευής του Dakota Access Pipeline, ενός πετρελαιαγωγού συνολικού κόστους 3,2 δισ. ευρώ και μήκους 1.880 χιλιομέτρων που θα μεταφέρει ως και περισσότερα από 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου
·        «Το δυστύχημα είναι ότι οι πολυεθνικές επιλέγουν να αγνοούν τους εκατομμύρια ανθρώπους και τις εκατοντάδες φυλές των αυτοχθόνων Αμερικανών που εναντιώνονται στην καταστροφή των εδαφών, των φυσικών πόρων, των υδάτων και των ιερών τόπων μας. Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει αποδείξει πλειστάκις ότι σε τελική ανάλυση ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά» επεσήμανε από την πλευρά του ένας από τους ηγέτες των Σιου.
·        Και οι  «δικοί» μας χρυσοθήρες τα ίδια κάνουν

·        Γ. Σταθάκης: Πρώτη η Ελλάδα σε απορρόφηση κονδυλίων μετά τους πέντε «μεγάλους» της ΕΕ

·        Αν δεν απορροφήσουμε
·        Τη …ρουφήξαμε …
·        Διακόπηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει η δίκη των Κ.Γιαννίκου και Θ.Αθανασούλη για τις ύποπτες συναλλαγές μέσω δικών τους off-shore και του καναλιού Alter, που οδήγησαν μεγάλα ποσά στους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
·        Πως καταφέρνουν και αναβάλουν τόσο σημαντικές δίκες ;
·        Απορία ψάλτου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: