ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΣΟΠ: Έγινε κραυγή, ο πόνος του πατέρα για τον 12χρονο

«Μου ζητάτε να μένω ανώτερος όταν αντιμετώπισα την κατωτερότητα και την αχαριστία του αισχύστου είδους»!

Έγινε κραυγή, ο πόνος του πατέρα για τον 12χρονο πρωταθλητή Μήτσο Ζαρονίκα, που απεβλήθη από τον Σκακιστικό Όμιλο Πατρών, επειδή το σύστημα παραγόντων δεν δέχεται αξίες υπεράνω αυτού. 


Μετά την δημοσιοποίηση του ζητήματος στα ΜΜΕ, έτρεξαν οι παράγοντες, εντεταλμένοι και μη και από την πρώτη μεταμεσονύκτια ώρα της Τετάρτης 5 Ιουλίου, έπιασαν δουλειά, για να προλάβουν τα χειρότερα που έπονται καθώς νέες πληροφορίες φέρουν να ενδημεί κλίμα που όζει αναθυμιάσεων παραγοντισμού, το οποίο οδηγεί στον γκρεμό τον κάποτε περίφημο ΣΟΠ !

Όλο το βράδυ συνεχή τηλεφωνήματα καλούσαν τον πονεμένο πατέρα να σκεφτεί τον πόνο των παραγόντων που προκλήθηκε από την αποκάλυψη. Και ο Κώστας Ζαρονίκας, περί αυτού πρόκειται, τους καλούσε να σκεφτούν εάν αυτό το ιδιότυπο μπούλνγκ που υπέστη ο 12χρονος πρωταθλητής είναι δυνατόν να τον κάνει να μείνει ανώτερος. 

Διαβάστε τι απάντησε ο πονεμένος πατέρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb, στον συνομιλητή του Παναγιώτη Μ.:  



Kostas Zaronikas
Kostas Zaronikas Ολη τη χρονια εβλεπα το παιδι μου να κλαίει χωρις να καταλαβαινει που εφταιξε. Εχεις φυσικα δικιο και συ και ο Γιώργος (σ.σ.: Γεωργόπουλος, προπονητής) ομως μη μου ζητατε να μενω Ανώτερος οταν αντιμετωπισα την Κατωτεροτητα και την Αχαριστια του αισχίστου είδους. Η σιωπη τους βολεύει. Και εν πασει περιπτωσει ας απαντησει ο ιδιος αν θίγεται ή αν λεω ψέμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΣΟΠ: Απίστευτη ενέργεια αποβολής 12χρονου πρωταθλητή Αχαΐας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: