ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Έξω φυλάει ρούχα, η Ομοσπονδία Τριάθλου, από τον ΓΓ

Στον Άγιο Κοσμά μέχρι την 31η/10/2016 οι Εθνικές Ομάδες
Προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων στο ΕΑΝΚ μέχρι τον Οκτώβρη, ενόψει των Ολυμπιακών
 
Ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Επιτροπής Διοίκησης του Eθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, υπογράφηκε με την Ελληνικό Α.Ε. συμφωνητικό, με το οποίο παρατείνεται η παραχώρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων έως και τις 31.10.2016.

Με την παράταση λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και η χρήση του χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από τους πολίτες για αθλητικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.  

Στο μεταξύ στα πλαίσια της εφαρμογής της αθλητικής νομοθεσίας, της διαφάνειας και της προσπάθειας για εξυγίανση της λειτουργίας των αθλητικών ομοσπονδιών, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Συναδινού Ιούλιου, ανακαλείται η αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου. 
 Ταυτόχρονα, με την ίδια απόφαση, το άθλημα του Τριάθλου υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: