ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κιάααλη τρύπα 16,5 εκατομ. στο Δήμο του Μπουτάρη

Νέα μαύρη τρύπα 16,5 εκ. € στο Δήμο Θεσσαλονίκης!
Και τώρα ζητάει συνάντηση με το Υπουργείο για να την... σφραγίσει!
 
Σε εγρήγορση βρίσκεται η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το ειδοποιητήριο που απέστειλε η Oικονομική Eπιθεώρηση, με το οποίο την καλεί να καταβάλει στα δημόσια Ταμεία 16,5 εκατομμύρια ευρώ για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας», στο Ταμείο του Δήμου! 
 
Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το πόρισμα της Eπιθεώρησης, εντοπίστηκε νέα «τρύπα» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ύψους περίπου 6,9 εκατ. ευρώ, για εισφορές υπαλλήλων που παρακρατήθηκαν αλλά δεν αποδόθηκαν ποτέ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αφορούν την περίοδο 1999 - 2008. 

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, από τον κεντρικό Δήμο απαιτούνται πέρα από τα 6,9 εκατ. ευρώ, που είναι η κύρια οφειλή, και άλλα 9,6 εκατ. ευρώ ως πρόστιμα και προσαυξήσεις, γεγονός που ανεβάζει το ύψος της συνολικής οφειλής στα 16,5 εκατ. ευρώ! 

Τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να ζητά συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να δοθεί λύση.


Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: