ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τσακαλώτος: Ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει χωρίς κούρεμα



Τσακαλώτος: Η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει χωρίς κούρεμα

Εκρίθηκε το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση

 

"Απομακρύναμε τον κίνδυνο του κουρέματος καταθέσεων. Η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει χωρίς κούρεμα"  διαβεβαίωσε μιλώντας επί του νομοσχεδίου για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ο υπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει στο σχέδιο νόμου η πρόβλεψη για αντικειμενική αξιολόγηση των διοικητών των τραπεζών αλλά και επιλογή των μελών του ΤΧΣ από Επιτροπή στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος. 

"Όσοι κριθούν ανεπαρκείς θα απομακρυνθούν" ξεκαθάρισε ζητώντας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις διοικήσεις των τραπεζών που - όπως υποστήριξε - συνδέονταν με πολιτικά κόμματα, με κανάλια και ποδοσφαιρικές ομάδες.

Στο μεταξύ εγκρίθηκε επί της αρχής και επί των άρθρων του από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, το σχέδιο νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Ένωση Κεντρώων, ενώ το Ποτάμι, επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ καταψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: