ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

(Video) Τσίπρας: Η Ν.Δ. προχωρεί με άθλια ψέμματα

Αλ. Τσίπρας: Η ΝΔ χρησιμοποιεί άθλια ψέμματα - Εμείς προχωράμε μπροστά (Video)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από τη Λιβαδειά διατύπωσε το ουσιαστικό δίλημμα των εκλογών σε ποιον θα εμπιστευτούν οι πολίτες τη διακυβέρνηση της χώρας;

 

«Αυτοί που χρέωσαν επι 40 χρόνια διακυβέρνησης το τόπο με 340 δις χρέος, έχουν το θράσος να μας κουνάνε και το δάκτυλο ότι δήθεν εμείς δημιουργήσαμε χρέη

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από τη Λιβαδειά διατύπωσε το ουσιαστικό δίλημμα των εκλογών σε ποιον θα εμπιστευτούν οι πολίτες τη διακυβέρνηση της χώρας. «Την οικονομική ολιγαρχία ή τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία;» «Τη ΝΔ και τον κύριο Μεϊμαράκη, που σιτίζονται από τη διαπλεκόμενη οικονομική ολιγαρχία και υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά της σε βάρος σας;» «Ή τον ΣΥΡΙΖΑ, (…) «που με το πρόγραμμά του, θα εξουδετερώσει στην πράξη τις πιο αρνητικές πτυχές της για τα χαμηλά και μεσαία κοινωνικά στρώματα και, κυρίως, για την αγροτιά».

Αναφέρθηκε επίσης στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το ολιγόμηνο διάστημα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, τη σκληρή διαπραγμάτευση, τη μεγαλειώδη στιγμή του ΟΧΙ. Τις βασικές τομές στη διακυβέρνηση που επέφερε με το σπάσιμο του λουκέτου της ΕΡΤ, ανακούφιση χιλιάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών με τις εκατό δόσεις, οι επαναπροσλήψεις, η κατάργηση των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, το μέτωπο με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, τις πρώτες καμπάνες για τους έχοντες που φιγουράρουν ψηλά στις λίστες τύπου Λαγκάρντ, το τέλος της ασυλίας των ιδιοκτητών ΜΜΕ, που καλούνται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν στο Δημόσιο καθώς και με τις πρώτες αλλαγές στη Δικαιοσύνη.

Ξεχωριστή αναφορά ο Αλέξης Τσίπρας επεφύλαξε στο προσφυγικό ζήτημα καθώς όπως είπε κρίνονται οι ανθρωπιστικές αξίες και οι δημοκρατικές παραδόσεις της Ευρώπης από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το προσφυγικό ζήτημα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη Ν.Δ. για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού προβλήματος, ως πεδίο άσκησης μικροκομματικής, προεκλογικής προπαγάνδας. Η Νέα Δημοκρατία είναι, λοιπόν, σήμερα υπόλογος και όχι τιμητής.

Απαντώντας στις βολές της Ν.Δ. ότι τάχα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστίσει στον ελληνικό λαό 90 δις ευρώ τόνισε ότι πρόκειται «για το πιο άθλιο ψέμα που έχουν πει μέχρι τώρα».  «Αυτοί που χρέωσαν επι 40 χρόνια διακυβέρνησης το τόπο με 340 δις χρέος, έχουν το θράσος να μας κουνάνε και το δάκτυλο ότι δήθεν εμείς δημιουργήσαμε χρέη. Στο επτάμηνο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο χρέος της χώρας, όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά μειώθηκε κατά 10,9 δις ευρώ. Η συμφωνία που εμείς φέρνουμε μας γλυτώνει κατά 20 δις σε μέτρα, από τα μικρότερα πρωτόγεννη πλεονάσματα.

Ενώ με τη χρηματοδοτική κάλυψη από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ξεπληρώνουμε τα χρέη που μας φόρτωσαν ο βίος και η πολιτεία τους επί 40 χρόνια, με πολύ μικρότερο επιτόκιο από ότι θα το ξπληρώναμε με τις δικές τους συμφωνίες» «Γι' αυτό, κύριε Μεϊμαράκη, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: