Ο Κ. Μπογδάνος απείλησε πως αύριο σε περίπτωση που υπερτερήσει το ΟΧΙ θα υποβάλει παραίτηση στο Αλαφούζο και θα επιστρέψει στην ορεινή Νάξο  

Αυστηρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την μεροληπτική κάλυψη του δημοψηφίσματος, σε ημέρα που απαγορεύονται οι πολιτικές εκπομπές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


"Παρά τη σχετική απαγόρευση του νόμου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σήμερα Σάββατο, μία μέρα πριν το δημοψήφισμα,  συνεχίζει τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου, με καλεσμένους εκπροσώπους του ΝΑΙ. Η παραβίαση αυτή της εκλογικής νομοθεσίας  εντάσσεται σε μια πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού σώματος και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών."


Στο μεταξύ ο Κ. Μπογδάνος σε εκπομπή του στο ΣΚΑΪ τελειώνοντας μια συνέντευξη με τον Δημήτρη Λιγνάδη, απείλησε ότι αν δεν πάνε όλα όπως τα φαντάζεται αυτή την εβδομάδα και υπερτερήσει το ΟΧΙ, θα δηλώσει την παραίτησή του στον κύριο Αλαφούζο και θα επιστρέψει στην ορεινή Νάξο!

Έτσι, μετά το αναμενόμενο κλείσιμο των επιχειρήσεων του Άδωνι Γεωργιάδη σε περίπτωση ΌΧΙ στο δημοψήφισμα, μάλλον θα χάσουμε και τον ίσως πιο αντικειμενικό παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση.

Να του ευχηθούμε του Κ. Μπογδάνου καλό δρόμο και να τον κατευοδώσουμε με το γνωμικό: Ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ πετούμενο μη βρεθεί μπροστά σου!

Και στον Άδωνι να του ευχηθούμε, αλλά πρώτα εφόσον βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό, όπως απειλούσε προεκλογικά σε περίπτωση που εκλέγονταν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια έβαλε το χεράκι ζητώντας από τους Γερμανούς να κόψουν την οικονομική στήριξη των συστημικών τραπεζών, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα!