ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Υπέρ της δραχμής σταθερά το ΕΠΑΜ του Δ. Καζάκη

Στιγμιότυπο από την ομιλία Καζάκη, στο ΜΛΤ Πάτρας.


  
Τάχθηκε κατά των εντέχνων  σεναρίων που διακινούνται από αντικυβερνητικούς κύκλους περί διπλού νομίσματος, τα οποία χαρακτήρισε «καταστροφικό σενάριο»


Με κεντρικό ομιλητή τον οικονομολόγο του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27-4-2015, εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα Πάτρα στ ΜΛΤ της, με θέμα «Εθνικό Νόμισμα».

Ο Δημήτρης Καζάκης υποστήριξε και πάλι την θέση του ΕΠΑΜ, περί επιστροφής στη δραχμή, και τάχθηκε κατά των εντέχνων  σεναρίων που διακινούνται από αντικυβερνητικούς κύκλους περί διπλού νομίσματος, τα οποία χαρακτήρισε «καταστροφικό σενάριο». 

Στην συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τον έως τώρα τρόπο άσκησης πολιτικής σε σχέση με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η συμφωνία στις 20 Φεβρουαρίου, με την οποία η χώρα απεδέχθη το σύνολο του χρέους, αποτελεί την πεμπτουσία της πολιτικής επιλογής της που την οδηγεί μάλιστα σε πράξεις αντισυνταγματικές, όπως η πρόσφατη  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα αποθεματικά των ΟΤΑ, των Πανεπιστημίων και άλλων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: