ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων Κώστα Σπαρτινού σε γειτονιές της Οβρυάς και των Δεμενίκων

Ο Κώστας Σπαρτινός (μέσον) συζητώντας με κατοίκους των Δεμενίκων.



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός περπάτησε την Κυριακή 23/03/2014, μαζί με πολυπληθές κλιμάκιο της "ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη", σε γειτονιές της Οβρυάς και των Δεμενίκων. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας ο Κώστας Σπαρτινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά με εκατοντάδες συμπολίτες αυτών των παραμελημένων περιοχών και να ακούσει από προσωπικές μαρτυρίες τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών όπως αυτά μεγιστοποιήθηκαν με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Στα αξιοσημείωτα αυτής της επαφής σε χώρους δουλειάς και αναψυχής με απλούς ανθρώπους, ήταν η ιδιαίτερα ζεστή υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στον υποψήφιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι κοινά αποδεκτό το γεγονός ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας του έχει εκφράσει χιλιάδες εργαζομένους σε όλη την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: