ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αλ Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ, ελπίδα του λαού που δεν εξαγοράζεται με 2 - 3 κατοστάρικα


Από την παρουσία Τσίπρα στα Γιάννενα.



Ενωτικό προσκλητήριο απηύθυνε από τα Γιάννενα  ο Αλέξης Τσίπρας για μια νέα Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ έθεσε στους πολίτες τα πραγματικά προεκλογικά διλήμματα. 

"Έχουμε σχέδιο και ρεαλιστικές λύσεις", τόνισε  και αναφερόμενος στο "πλεόνασμα" του Αντ. Σαμαρά είπε: "Ποιον περιμένει άραγε να πείσει για το success story ο πρωθυπουργός, δίνοντας στον ελληνικό λαό 2-3 κατοστάρικα μία εβδομάδα πριν την κάλπη;" 

Αφού έκανε λόγο για "πλεόνασμα δυστυχίας, τραγωδίας, ακόμη και αίματος. Πρόκειται όμως", πρόσθεσε, "και για πλεόνασμα θράσους και απάτης". Αντιθέτως, το πλεόνασμα θα πάει στους δανειστές κυρίως, τους τραπεζίτες αλλά και τους εργοδότες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο 2ο σταθμό της ανά την Ελλάδα περιοδείας του έριξε το... γάντι στους βουλευτές της συμπολίτευσης, αναρωτώμενος: "Ως πότε θα διαφωνείτε με τη βαρβαρότητα στους διαδρόμους αλλά θα ψηφίζετε τους κάθε λογής βάρβαρους νόμους; Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να εναρμονιστείτε έστω και αργά, έστω και λίγο, με τη θέληση και την αγωνία εκείνων που σας έστειλαν στο κοινοβούλιο; Θα ψηφίσετε και τα νέα δεσμά για το λαό μας; Εμείς σας καλούμε να κάνετε το πολιτικό, το κοινωνικό, το ηθικό και εν τέλει το εθνικό σας χρέος".

Έθεσε, επίσης, τα διλήμματα που ο ψηφοφόρος θα αντιμετωπίσει μέσα στο παραβάν: "Το δίλημμα είναι καθαρό και αδυσώπητο: Ή συνεχίζεται η καταστροφή, η παρακμή, η τραγωδία. Ή με το ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει η χώρα ριζικά πορεία. Ή ψηφίζουμε Σαμαρά, Μέρκελ, Σόιμπλε. Ή ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ. Η αφηνόμαστε στη μοίρα που άλλοι χαράζουν για μας. Ή σηκωνόμαστε και δίνουμε τη μάχη με την αριστερά".


Ρεπορτάζ Ν. Παπαδημητρίου στο φύλλο της Αυγής του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: