ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σε γενική 24ωρη απεργία σήμερα ενάντια στα μέτρα, όλη η χώρα

Από την πορεία της 15-6-12 στην Πάτρα. Στην Αθήνα θα συμμετέχει σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας δίπλα στους απεργούς.


Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης τα εργατικά σωματεία Πάτρας
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη η χώρα. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Το τραμ θα λειτουργήσει 6 το πρωί με 11 το βράδυ.
Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο επί της πλ. Εθν. Αντίστασης, ώρα 10.30
Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό στην Αθήνα εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο. Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.
Συμμετέχουν και τα καταστήματα.
  Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν στις πτήσεις στα αεροδρόμια της χώρας λόγω της στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.
Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, τελωνειακοί, εργαζόμενοι στα Ταμεία, το προσωπικό δήμων και νομαρχιών, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι έμποροι (με κλείσιμο καταστημάτων έως τις 3μμ), οι δικηγόροι της Αθήνας και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.
Παράλληλα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί, ενώ στον χώρο της Υγείας σε κινητοποίηση προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και στο ΕΚΑΒ καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: