ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δεσμεύονται όλα τα ακίνητα του Ομίλου Καρούζου

Φωτογραφία Αρχείου.


 Επείγον έγγραφο του ΣΔΟΕ στα υποθηκοφυλακεία

Πηγή: tvkosmos.gr/www.thebest.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του ΣΔΟΕ μετά την κατάθεση φωτιά σε βάρος του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και των πρώην υπουργών Μιχάλη Λιάπη και Γιώργου Βουλγαράκη οι οποίοι, ως γνωστόν, αρνούνται κάθε εμπλοκή στη υπόθεση.
Στο μεταξύ, όπως γράφει σήμερα η Real News, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν στείλει έγγραφο με την ένδειξη "εξαιρετικά επείγον" και τίτλο "Διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου" προς τα κατά τόπους υποθηκοφυλακεία, με το οποίο έχουν δεσμευτεί τα ακίνητα 24 εταιρειών του Ομίλου Καρούζου. Με το έγγραφο το ΣΔΟΕ ζητά από τα υποθηκοφυλακεία να μην μεταβιβαστεί κανένα ακίνητο "επειδή η υπηρεσία μας ερευνά υπόθεση φοροδιαφυγής μεγάλης έκτασης", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: