ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σωκρ. Καπλάνης: Κάποιοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το άσυλο

Άποψη του ΤΕΙ Πάτρας.

Προβοκατόρικη η ενέργεια τονίζει ο πρόεδρος του Ιδρύματος. – Είναι αυτοί που δεν θέλουν μορφωμένους τους αστυνομικούς, λέει το σωματείο των αστυνομικών Πάτρας

Ως προβοκατόρικη ενέργεια, που οφείλεται σε βούληση κάποιων να καταργηθεί  το πανεπιστημιακό άσυλο, αποδίδει την επίθεση κατά της νεαρής αστυνομικού και σπουδάστριας του Ιδρύματος, ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας, Σωκράτης Καπλάνης.

«Ισχύει το άσυλο. Πρόκειται για ένα χώρο αμοιβαίου σεβασμού για όλους όσους εργάζονται στο χώρο. Πρέπει να επικοινωνείς, να έχεις διαφορετικές απόψεις, αλλά μόνο με διάλογο. Είναι καταδικαστέα κάθε μορφή βίας και μάλιστα όταν αυτή μπορεί να προκαλέσει μόνιμα προβλήματα, σωματικά ή πνευματικά. Θεωρώ ότι τέτοιες πράξεις καταλύουν το άσυλο. Εμείς, ως διοίκηση, ουδέποτε κάναμε κινήσεις που να προκαλέσουν. Αυτή είναι μια ακραία πράξη, μια προβοκατόρικη ενέργεια... Πιθανότατα κάποιοι να θέλουν να καταλυθεί το άσυλο», δήλωσε στο attacktv.gr ο κ. Καπλάνης, ο οποίος συμπλήρωσε τα εξής:
 
«Λυπάμαι για ό,τι συνέβη στην άτυχη φοιτήτρια. Έμαθα ότι είναι μια δημόσιος  υπάλληλος, δηλαδή ένας άνθρωπος που παράλληλα εργάζεται για να ζήσει και το μόνο που της αξίζει είναι συγχαρητήρια. Εμείς, ως διοίκηση του ΑΤΕΙ, θα ερευνήσουμε το περιστατικό, το οποίο καταδικάζει σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα».
 
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την άνανδρη επίθεση που υπέστη την Δευτέρα σπουδάστρια της Νοσηλευτικής Σχολής του Ιδρύματος, η οποία τυγχάνει αστυνομικός της Διεύθυνσης Αχαΐας, την ώρα που κατευθύνετο στο πάρκιν του ΤΕΙ για να παραλάβει το ιδιωτικό όχημά της. Πρόκειται για τρία άτομα, τα οποία ανήκουν στο χώρο των αυτόνομων, ένα εκ των οποίων η ίδια το αναγνώρισε και κατέθεσε σχετικά, με συνέπεια να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. Επίσης, το περιστατικό διερευνάται και από την Ασφάλεια, ενώ παράλληλα έχει καταστεί γνωστό από την πρώτη στιγμή και στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με ανακοίνωσή της καταδικάζει την ενέργεια, που την αποδίδει σε αντιλήψεις που θέλουν αμόρφωτο τον αστυνομικό. «Η άνανδρη και απρόκλητη επίθεση παραπέμπει σε φασιστική νοοτροπία. Εμείς έχουμε κάνει προσπάθειες να ανέβει το μορφωτικό επίπεδο των αστυνομικών, αλλά, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει εκδημοκρατισμός…» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Αθανάσιος Αθανασόπουλος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: