ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εξώδικο υπέρ 229 πολιτών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι των ακινήτων

Χωρίς Λεζάντα.
  • Από τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης προς τη ΔΕΗ

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, κατέθεσε εξώδικο υπέρ 229 πολιτών που δεν πλήρωσαν το ειδικό τέλος ακινήτων στη ΔΕΗ και το κοινοποίησαν στην εισαγγελέα Τρίπολης, καλώντας την επιχείρηση να μην τους διακόψει την ηλεκτροδότηση. Πρόκειται για πολίτες που έχουν πληρώσει το ρεύμα και όχι το ειδικό τέλος ακινήτων.
    Με το εξώδικο, χαρακτηρίζουν το ειδικό τέλος παράνομο και αντισυνταγματικό και αναφέρουν ότι η επιβολή του αποτελεί διπλή φορολόγηση μέσα στο ίδιο έτος και γίνεται εκβιαστικά με τη διακοπή του ρεύματος, το οποίο αποτελεί κοινωνικό αγαθό.
    Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης, με δηλώσεις του, κάλεσε τους πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το τέλος, να ενημερώσουν αμέσως τον Δικηγορικό Σύλλογο, αν αντιληφθούν ότι συνεργεία θα τους διακόψουν την ηλεκτροδότηση, προκειμένου να την μπλοκάρουν με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΑΣ
Πολίτες της Μεσσηνίας,
Όσοι έχετε πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα και δεν έχετε πληρώσει το χαράτσι, προμηθευτείτε από τα μέλη της Επιτροπής και τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας ένα αυτοκόλλητο, το οποίο θα πρέπει να τοποθετήσετε στο μετρητή σας.
Με αυτό θα προειδοποιείτε τον εργολάβο που τυχόν θα επιχειρήσει να κόψει το ρεύμα, για τη ζημιά που θα κάνει και για την ευθύνη που αναλαμβάνει και ποινική. Η ενέργειά του είναι παράνομη αφού εμείς έχουμε πληρώσει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος. 
Δε μπορούν πλέον να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τι έκαναν αφού θα είναι πλέον γνώστες ότι έχουμε εξοφλήσει την οφειλή μας για το ρεύμα και πως η πράξη τους και το χαράτσι είναι παράνομα!
Τους συνιστούμε ακόμα αν μας «επισκεφτούν» -με «κακό σκοπό»- να μας ειδοποιήσουν!
Ας μην αγγίξουν αλόγιστα - εν απουσία μας - την ιδιοκτησία μας!
Το αυτοκόλλητο διανέμεται από τα μέλη της Επιτροπής και τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: