ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σε παγκόσμια κινητοποίηση καλούν οι Αγανακτισμένοι της Ισπανίας



Οι κινητοποιήσεις των Αμερικανών έχουν επεκταθεί τις τελευταίες ημέρες σε πόλεις όπως η Τάμπα, το Τρέντον, η Φιλαδέλφεια, το Νόρφολκ, το Σικάγο, το Σεντ Λιούις το Χιούστον, το Όστιν, το Νάσβιλ, το Πόρτλαντ, το Όρεγκον και το Σιάτλ
 
Ενθαρρυμένοι από την επέκταση του κινήματος στις ΗΠΑ, οι Ισπανοί Αγανακτισμένοι καλούν σε παγκόσμιες κινητοποιήσεις το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Η ιστοσελίδα με την ονομασία "ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή" παρουσιάζει μάλιστα έναν χάρτη με περισσότερες από 400 κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για εκείνη την ημέρα σε 45 χώρες.
Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από τη Νέα Υόρκη και το κίνημα "Καταλάβετε την Ουόλ Στρητ", κόκκινες κουκκίδες σημειώνουν τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι Αγανακτισμένοι όλου του κόσμου.

"Είμαστε χαρούμενοι που η Νέα Υόρκη έχει κερδίσει μεγαλύτερη δημοσιότητα", δήλωσε ο Χον Αγκίρε Σους, εκπρόσωπος της πλατφόρμας Democracia Real Ya!, που διοργάνωσε τη διαδήλωση της 15ης Μαΐου απ' όπου ξεπήδησε το κίνημα των Αγανακτισμένων". "Αυτό δείχνει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά όχι μόνο την Ισπανία, αλλά όλο τον κόσμο, διότι η κρίση είναι παγκόσμια, οι αγορές δρουν σε παγκόσμιο επίπεδο", πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, σε όλο και περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ επεκτείνεται καθημερινά το κίνημα των Αμερικανών Αγανακτισμένων, υποχρεώνοντας πλέον και τον Λευκό Οίκο να σχολιάσει τις κινητοποιήσεις του. Τόσο ο πρόεδρος Ομπάμα όσο και ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν δήλωσαν ότι κατανοούν την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια του αμερικανικού λαού για την οικονομική κρίση.
Οι κινητοποιήσεις έχουν επεκταθεί τις τελευταίες ημέρες σε πόλεις όπως η Τάμπα, το Τρέντον, η Φιλαδέλφεια, το Νόρφολκ, το Σικάγο, το Σεντ Λιούις το Χιούστον, το Όστιν, το Νάσβιλ, το Πόρτλαντ, το Όρεγκον και το Σιάτλ. Οι διαδηλώσεις εναντίον του οικονομικού συστήματος των ΗΠΑ και των εντεινόμενων κοινωνικών ανισοτήτων απασχολούν πια τα ΜΜΕ και τον πολιτικό κόσμο της χώρας, με τα ειρωνικά σχόλια των πρώτων ημερών δίνουν πια τη θέση τους σε κάποιες μάλλον υποκριτικές εκφράσεις συμπάθειας.
Ο πρόεδρος της Federal Reserve του Ντάλας Ρίτσαρντ Φίσερ εξέπληξε χθες μια ομάδα επιχειρηματιών στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας δηλώνοντας ότι αισθάνεται "κάποια συμπάθεια για τους διαδηλωτές". Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν παραδέχθηκαν επίσης την απογοήτευση και την οργή των διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: