ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αδιάφοροι οι Έλληνες περί κομματικών εξελίξων

Συνάντηση πολιτικών αρχηγών επιδιώκει ο ΓΑΠ. Προς εξιλέωσή του;

Άρθρο του «Καπετάν Χ»

Επί ματαίω σημειώνεται τόση κινητικότητα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ενώ στη Ν.Δ. ετοιμάζονται να “ακολουθήσουν τις υποδείξεις” και να συμμετάσχουν σε νέα σενάρια, που απαιτεί ο ύπατος αρμοστής Ράιχενμπαχ. Ούτε ο Γερμανός δυνάστης, ούτε τα υπαλληλάκια της τρόικας θα προλάβουν να δουν τις νέες επιλογές τους, διότι εκτός από τα σκληρά μέτρα καθυπόταξης, έχουν αποφασίσει τώρα και απαιτούν... καθολική δοσιλογική κυβέρνηση. Ζητούν πολιτική “διεύρυνση”, νομίζοντας πως με κυβερνήσεις συνεργασίας θα επιτύχουν να καταστείλουν τη λαϊκή αντίδραση.
Ενόψει αυτού ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να διώξει τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Λυμπερόπουλο ως βασική προϋπόθεση. Και όχι μόνο. Από την άλλη μεριά, τα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης ξαφνικά έριξαν τους τόνους μπροστά στο δέλεαρ της εξουσίας. Κρίμα!
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, εκεί άρχισε ανοιχτά από χθες μια κάθε άλλο παρά ευγενής άμιλλα για τη διαδοχή. Ο “αντ’ αυτού” Βαγγέλης Βενιζέλος, πρώην Τούρκογλου, νόμιζε μέχρι τώρα ότι θα ήταν ο μόνος δελφίνος. Με χθεσινή κοινή εμφάνισή τους οι φερόμενοι ως υπουργοί Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος και Ραγκούσης επιλέγουν να κάνουν μια αντιτουρκογλική ηγετική κίνηση, ασκώντας κριτική στον ...εαυτό τους, αλλά και σε άλλους συναδέλφους τους.
Πλην όμως το πολιτικό σύστημα, όπως το ξέραμε μέχρι τώρα, έχει οριστικά τελειώσει. Είναι απαξιωμένο για τον Ελληνικό Λαό. Αυτό το αντιλαμβάνονται και τα μικρά παιδιά πια. Ο αγώνας δεν γίνεται για τη σωτηρία των κομμάτων, που γενικά όλα, ιδιαίτερα όμως τα κόμματα εξουσίας, αδιαφόρησαν για τον Λαό και τη σωτηρία του.
Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα, να ξεφύγει από τους ανίκανους πολιτικούς, οι περισσότεροι των οποίων είναι υπόλογοι προδοσιών και απατών. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις για να δώσουν την εθνική και δημοκρατική λύση, να προλάβουν την αναρχία και να σώσουν την Ελλάδα.
Προϋπόθεση είναι να απομακρυνθεί η ψευδοκυβέρνηση, που έχει χάσει κάθε επαφή με τη λαϊκή συνείδηση, που λειτουργεί ως μια ξεδιάντροπη τυραννική μαφία σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Τα γεγονότα έρχονται και θα είναι κατακλυσμιαία για τους επίορκους, τους δοσίλογους, τους σφετεριστές. Ήδη βρισκόμαστε στην εποχή που έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος. Κάναμε έκκληση στους Έλληνες Εισαγγελείς να διευκολύνουν νομικά την κατάσταση, ώστε να αποφευχθούν οι τυχόν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ των απλών πολιτών και των πραιτωριανών του καθεστώτος. Αν δεν έχουν πεισθεί για την αναγκαιότητα και αν μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε δεν αναλάβουν πρωτοβουλίες μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, τη σκυτάλη θα πρέπει να πάρουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Πολλά υπουργεία είναι υπό κατάληψη, οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν, συνεχείς απεργίες έχουν προγραμματιστεί και το κράτος τελεί σε αποσύνθεση - κατά γενική ομολογία.
Δεν αξίζει στην Ελλάδα μας αυτή η τύχη, επειδή βρέθηκαν στην εξουσία ανίκανοι και προδότες και την σφετερίστηκαν για προσωπική ιδιοτέλεια ή ως εντολοδόχοι τοκογλύφων και εχθρών. Τα όρια ανοχής και αντοχής κάπου εδώ τελειώνουν και μοιραία ακολουθούν άλλες εξελίξεις για να ανατραπεί το σάπιο προδοτικό καθεστώς. Δεν μας αξίζει να μας διοικούν άνθρωποι ανίεροι, απάτριδες, ανελέητοι, απατεώνες, ανίκανοι.
Έλληνες, ψηλά το κεφάλι! Η ώρα δεν είναι μακριά για να απελευθερωθούμε και να ξαναζωντανέψουμε με πίστη και με ελπίδα. Έρχεται!

(Αναδημοσίευση από ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΤΥΠΟΣ 2011 - ΑΡΙΘ. 7, 16-10-2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: