ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Εξηγήσεις για το κλείσιμο του Σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα


Τις ζητά ο βουλευτής Κέρκυρας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Εξηγήσεις για το κλείσιμο του Σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα και ενημέρωση για τα σχέδια μελλοντικής χρήσης της εγκατάστασης, ζήτησε ο βουλευτής και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης από τον πρόεδρο της δομής Κ. Γιαννόπουλο.

Αμφότεροι συμμετείχαν το βράδυ της Παρασκευής 16/8 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας.

Ο κ. Αυλωνίτης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του «Χαμόγελου» τόνισε ότι του κλεισίματος έπρεπε να προηγηθεί ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας ενώ θα πρέπει να προσδιοριστεί και η χρήση εφεξής των εγκαταστάσεων. «Σωστά ήρθατε σήμερα στο ΔΣ Βόρειας Κέρκυρας για ενημέρωση, αλλά έπρεπε να το είχατε κάνει νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε να ενημερωθεί αν υπεγράφη το 2020 συμφωνητικό με την Μητρόπολη Κέρκυρας με το οποίο εκμισθώθηκαν τα 136 στρέμματα στους Μαγουλάδες στο «Χαμόγελο» για 30 χρόνια με ετήσιο αντίτιμο 1.000€ κι αν αλλάζει η χρήση της εγκατάστασης. «Πως, ενώ διαλύεται η υπάρχουσα δομή, πείσατε την Μητρόπολη να σας παραχωρήσει το οικόπεδο, τι υπηρεσίες θα προσφέρετε στα παιδιά εφεξής; Τι ακριβώς θα υλοποιήσετε εκεί;» τόνισε.

Ολόκληρη η τοποθέτηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: