ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ρένα Δούρου - Αθηνά Λινού: Χθες στον «Ευαγγελισμό»

 Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Ρένα Δούρου - Αθηνά Λινού: 12 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή!!!

Το  Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη 12 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή!

Το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι βουλεύτριες Ρένα Δούρου και Αθηνά Λινού πραγματοποίησαν χθες Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών επίσκεψη στο Γ.Ν.Α «ο Ευαγγελισμός» για να εκφράσουν τον σεβασμό και τις ευχαριστίες τους στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες.

Ο Τομεάρχης Υγείας βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπουλος λόγω απουσίας δεν παρευρέθηκε αλλά εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του και απέστειλε χαιρετισμό.

Το μήνυμα που μετέφεραν ήταν η συμπαράσταση και η στήριξη στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι νοσηλευτές στις χειρότερες συνθήκες εργασίας με την τραγική κατάσταση στο ΕΣΥ και οι συνεχείς αγώνες στο πλευρό των νοσηλευτών για τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματα τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα του για την Υγεία και πιο συγκεκριμένα για τους νοσηλευτές που ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά των συστημάτων υγείας και έτσι αναγνωρίζεται η νοσηλευτική παγκόσμια, στην πατρίδα μας απαξιώνεται συνεχώς και με κυβερνητικό σχέδιο δυστυχώς.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των νοσηλευτών σε αυτή την επίσκεψη και το αίτημα να μας ξανά δουν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: