ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ομιλία Ζελένσκι: Επεισόδιο στην Κυπριακή Βουλή

 

Ο γελοίος φιλοναζί Ζελένσκι θίχτηκε για την Τουρκία και αποχώρησε μόλις άκουσε για τουρκική εισβολή στην Κύπρο!

Επεισόδιο σημειώθηκε στην κυπριακή Βουλή με τον Ουκρανό πρόεδρο Β. Ζελένσκι, ο οποίος έκλεισε άρον άρον την σύνδεση για να μην θιχτεί η Τουρκία.

Νωρίτερα ο Ζελένσκι αναφέρθηκε 16 φορές στον όρο εισβολή και 8 φορές στον όρο κατοχή αλλά σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ψέλλισε την λέξη “Τουρκία”.

Ζελένσκι: Έκλεισε τη σύνδεση μόλις άκουσε για τουρκική εισβολή

Πιο αναλυτικά, περίεργη κατάληξη είχε η ζωντανή παρέμβαση του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελέσνκι, ο οποίος αφού απευθύνθηκε στην Ολομέλεια, ακολούθως έκλεισε η σύνδεση την ώρα που τον λόγο είχε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και μίλησε για τουρκική εισβολή.

Μάλιστα, η σύνδεση από πλευράς Ζελέσνκι, διακόπηκε μόλις η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε σε Τουρκία και σε αναχρονιστικό σύστημα εγγυήσεων, σε Εγγυήτριες Δυνάμεις και εισβολή, με την ίδια να συνεχίζει την τοποθέτηση της, λέγοντας μάλιστα «και ελπίζω να μας ακούτε ακόμη».

Αναστασιάδης: Μας ενοχλεί που ο Ζελένσκι δεν αναφέρθηκε στο 1974

Την ενόχλησή του για την μη καταδίκη της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την ομιλία του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων μέσω τηλεδιάσκεψης εξέφρασε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

Εξερχόμενος της Ολομέλειας της Βουλής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε:

«Δεν είναι αυτό το οποίο περιμέναμε σήμερα. Βεβαίως και αυτό θα έπρεπε να γίνει, θέλω να είμαι ευθύς και κατηγορηματικός, (όμως) αυτό που σήμερα αναμέναμε είναι να ακούσουμε αυτά που υποφέρει ο ουκρανικός λαός τώρα, αλλά τα ίδια είχαμε υποφέρει το 1974.

Μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αναφορά. Οι αρχές δικαίου δεν διακρίνουν μεταξύ κρατών και παραβιάζονται τα δικαιώματα των μεν αλλά αγνοούνται τα δικαιώματα των άλλων.

Αυτό που εμείς πράξαμε είναι το προς τη διεθνή νομιμότητα καθήκον μας.

Αν υπάρχουν άλλοι με ελαστικότερες συνειδήσεις ή που μπορεί να ανεχθούν ανάλογες πράξεις αρκεί να μην επηρεάζονται οι ίδιοι, αυτό είναι παντελώς ξένο από τις αρχές που διέπει μια ευρωπαϊκή χώρα και ιδιαίτερα μια χώρα που βίωσε και βιώνει ακόμα μέχρι και σήμερα τα δεινά μιας εισβολής, που στήθηκε ή αιτιολογήθηκε πάνω στα ίδια ακριβώς επιχειρήματα και πάνω στα ίδια, δυστυχώς, ανύπαρκτα γεγονότα».

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: