ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Το ευρωπαϊκό έργο «Authentic Olive Net» στην FoodExpo

 


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  συμμετείχε  στην Έκθεση FOODEXPO 2022, στην Αθήνα στις 12-14 Μαρτίου 2022

 


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Authentic Olive Net» συμμετείχε  στην Έκθεση FOODEXPO 2022, στην Αθήνα στις 12-14 Μαρτίου 2022. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο του “Authentic Olive Net” και να ενημερωθούν από τα στελέχη της Περιφέρειας που συντόνισαν το έργο για την πορεία του και τα εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτό.

Ο σκοπός και τα αποτελέσματα του Έργου «Authentic Olive Net» συζητήθηκαν εκτενώς σε ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ο Ιωάννης Μπούρης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Ακολούθησαν ομιλίες από την Υπεύθυνη Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δέσποινα Καρασούλου, με θέμα «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Authentic Olive Net», από τον Καθηγητή και Κοσμήτορα της σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιο Σαλάχα με θέμα «Extra Παρθένο Ελαιόλαδο – Μακράς Διαρκείας» και από τον Γεωπόνο – Μελετητή Γεώργιο Σιγαλό, με θέμα «Αναπτυξιακά Προγράμματα στον Πρωτογενή Τομέα και τη Μεταποίηση». Η εκδήλωση έκλεισε με ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για τις προοπτικές που ανοίγει η επιτυχής υλοποίηση του έργου. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: