ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ώρα Πατρών: Για τους 147 της κοινωφελούς εργασίας

Φωτογραφία αρχείου από την εκδίκαση στο δικαστήριο της Πάτρας, της υπόθεσης των 147 εργαζομένων της Κοινωφελούς στον Δήμο Πατρέων.


Το Πρωτοδικείο αποφάσισε επιστροφή στην εργασία τους - Να εγγραφεί ειδικός κωδικός στο Δήμο Πατρέων  για τα χρήματα από τα οποία θα πληρώνονται

«Η επιμονή και συνεχής προσπάθεια της Ώρας Πατρών αλλά και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης να επαναφέρουν το θέμα εκ νέου στην οικονομική επιτροπή, πίεσαν τη δημοτική αρχή, να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να ψηφίσει τελικά την πρόταση μας που έφερε το θετικό αποτέλεσμα».

Τα παραπάνω υπενθυμίζει η δημοτική παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ του Γιώργου Ρώρου, με αφορμή την δικαίωση των 147 εργαζομένων της Κοινωφελούς Εργασίας, από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αναφέρει τα παρακάτω:

«Η δικαίωση από το Πρωτοδικείο Αθηνών των 147 εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Πατρέων αποτελεί θετική εξέλιξη στον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρόνο. Οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις θέσεις τους για δύο μήνες, μέχρι να συζητηθεί η υπόθεση. Η παράταξή μας όλο το προηγούμενο διάστημα στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους της κοινωφελούς στα δικαστήρια, σε συγκεντρώσεις στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Στο προηγούμενο δικαστήριο που ανεβλήθη, η διγλωσσία της δημοτικής αρχής παραλίγο να τινάξει την υπόθεση στον αέρα και καταγγέλθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Η επιμονή και συνεχής προσπάθεια της Ώρας Πατρών αλλά και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης να επαναφέρουν το θέμα εκ νέου στην οικονομική επιτροπή, πίεσαν τη δημοτική αρχή, να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να ψηφίσει τελικά την πρόταση μας που έφερε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: