ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Το κουλούρι του φούρναρη βγήκε ''ξινό'' στον ταχυδρόμο!

 

Διαμαρτυρία πεζού ταχυδρομικού της Πτολεμαΐδας για την πράξη επιβολής προστίμου 300 ευρώ της 29/12/2020, από τα αστυνομικά όργανα

«ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ»

Δεν υπάρχει συνάδελφός σας κ. Διοικητά, ο οποίος να μην ξέρει το Γρηγόρη το Σπυρίδη τον ταχυδρόμο, στην Πτολεμαΐδα. Κι όμως...

 «Βλέποντας ότι δεν περπατούσε ψυχή ακόμα και στην Βασ. Κων/νου, έκοψα ένα κομμάτι κουλούρι που είχα στην τσάντα μου , πού με ευγενική προσφορά μου το έδωσε ο φούρναρης κος Τιμωνιδης, έβγαλα την μάσκα και το έβαλα στο στόμα μου. Περπατούσα ήδη μιάμιση ώρα».

Με αυτόν τον παραστατικό τρόπο περιγράφει ο Γρηγόρης Σπυρίδης, ο Ταχυδρόμος της Πτολεμαΐδας την οδύσσειά του, που πέρασε, στις 29-12-2020, εν ώρα εργασία, διανέμοντας τις επιστολές που κουβαλούσε στον ταχυδρομικό του σάκο.

Με ένστασή του προς τον Διοικητή του Αστυν. Τμήματος Εορδαίας, περιγράφει τα παρακάτω,  καθώς έγινε αφορμή το κουλούρι του φούρναρη Τιμωνίδη, που ο Ταχυδρόμος Σπυρίδης για να το φάει έβγαλε τη μάσκα για λίγο. Και νάσου  μπροστά του βρέθηκαν τα αστυνομικά όργανα  του Τμήματος Εορδαίας, που εξάντλησαν όλο το μένος κατά του... κακού  πολίτη, μένος που εξέρχεται ως διαταγή, κάθε απόγευμα  στην ΤV από το έρκος των οδόντων των λογής-λογής Χαρδαλιάδων!

«Μετά από όλα αυτά κύριε διοικητά πιστεύω ότι θα δείξετε κατανόηση. Και θα αξιολογήσετε το στιγμιαίο αυτό περιστατικό και θα προβείτε στην ακύρωση της πράξης επιβολής προστίμου προς εμέ» που τα «300 ευρώ για τη δική μου οικονομία είναι τεράστιο ποσό».

Και ο άτυχος Ταχυδρόμος, επισημαίνει προς τον Διοικητής του ΑΤ Εορδαίας:

«Αυτά τα παραπάνω που σας εκθέτω μπορούν να σας διαβεβαιώσουν και τα όργανα σας που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους της πόλης μας γιατί δεν υπάρχει συνάδελφός σας ο οποίος να μην ξέρει το Γρηγόρη το Σπυρίδη τον ταχυδρόμο και αν φοράει μάσκα και τηρεί τα μέτρα ασφαλείας πού πήρε η πολιτεία». «Μετά από όλα αυτά κύριε διοικητά πιστεύω ότι θα δείξετε κατανόηση. Και θα αξιολογήσετε το στιγμιαίο αυτό περιστατικό και θα προβείτε στην ακύρωση της πράξης επιβολής προστίμου προς εμέ».

Αναλυτικά στην ένστασή του ο βλαφθείς Ταχυδρόμος αναφέρει τα παρακάτω:

 «Κύριε διοικητά με την πράξη της ένστασης μου κατά της παραπάνω πράξης αποφάσισα να απευθυνθώ σε σας για να σας παραθέσω στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε μία εικόνα πραγματική για το γεγονός που σχηματίστηκε η πράξη επιβολής προστίμου στο άτομό μου και είμαι σίγουρος πώς θα προβείτε στην ακύρωση της δείχνοντας κατανόηση, πού εκ των προτέρων σας ευχαριστώ.

Είμαι ταχυδρόμος 37 χρόνια καί με ζήλο καί αυταπάρνηση εκτελώ το έργο της διανομής με τα πόδια καθημερινά σε μία συγκεκριμένη περιοχή της πόλης μας. Αυτο σημαίνει ότι βαδίζω καθημερινά από τό πρωϊ στις 8.00' έως το μεσημέρι εξυπηρετώντας  ταχυδρομικά τους συμπολίτες μας.

Στην δύσκολη περίοδο πού διανύουμε τώρα συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο το εργο το οποίο γίνεται δυσκολότερο.

Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να φοράω την ιατρική προστατευτική μάσκα χωρίς διάλειμμα.

Την ώρα λοιπόν του συμβάντος είχα τελείωση τα αντικείμενα που είχα στον ταχυδρομικό μου σάκο και κατευθύνουν προς το Ταχυδρομείο για ανεφοδιασμό.

Βλεποντας ότι δεν περπατούσε ψυχή ακόμα και στην Βασ. Κων/νου, έκοψα ένα κομμάτι κουλούρι που είχα στην τσάντα μου , πού με ευγενική προσφορά μου το έδωσε ο φούρναρης κος Τιμωνιδης, έβγαλα την μάσκα και το έβαλα στο στόμα μου. Περπατούσα ήδη μιάμιση ώρα.

Όλα αυτά σας τα λέω για να καταλάβετε ότι την μάσκα την είχα βγάλει στιγμιαία και χωρίς κίνδυνο λόγο τις κυριολεκτικά νέκρας πού υπήρχε σε εκείνο το σημείο.

Αυτό τό κάνω εδώ καί μήνες από τον Μάρτη πολλές φορές για να ανασάνω.

Αυτό είπα στα όργανα και δεν το δέχτηκαν το οποίο το θεωρώ άτυχη στιγμή για εκείνους, αλλά και εξηγήσιμο και κατά μία μεριά δικαιολογημένο λόγο της σοβαρότητας της περιόδου που περνάει ο νόμος μας αλλά και όλη η χώρα και όλη η ανθρωπότητα.

Εγώ κύριε διοικητά είμαι από τους πολίτες πού θέλω και προσπαθώ να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια πού κάνουμε και κατανοώ και την δική σας θέση.

Μετά το πέρας της εργασίας μου δεν υπάρχει από μέρους μου καμία απόλυτος κίνηση.

Πηγαίνω στο σπίτι μου στο χωριό και δεν βλέπω ούτε τα εγγόνια μου εδώ και δέκα μήνες.

Αυτά τα παραπάνω που σας εκθέτω μπορούν να σας διαβεβαιώσουν και τα όργανα σας που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους της πόλης μας γιατί δεν υπάρχει συνάδελφός σας ο οποίος να μην ξέρει το Γρηγόρη το Σπυρίδη τον ταχυδρόμο και αν φοράει μάσκα και τηρεί τα μέτρα ασφαλείας πού πήρε η πολιτεία.

Και τέλος θέλω να σας δώσω και τη διάσταση του προστίμου την οικονομική που 300 ευρώ για τη δική μου οικονομία είναι τεράστιο ποσό.

Μετά από όλα αυτά κύριε διοικητά πιστεύω ότι θα δείξετε κατανόηση. Και θα αξιολογήσετε το στιγμιαίο αυτό περιστατικό και θα προβείτε στην ακύρωση της πράξης επιβολής προστίμου προς εμέ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 Με εκτίμηση 

Σπυρίδης Γρηγόρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: