ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη - 7 νεκροί

Αυστρία Βιέννη επίθεση
 
Aστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας βρίσκεται σε εξέλιξη σε συναγωγή της Βιέννης μετά από πυροβολισμούς, στο κέντρο της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 7 νεκροί, ενώ αυστριακά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι οι δράστες κρατούν ομήρους σε άλλη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του ενώ ένας ύποπτος σκοτώθηκε.

Συνολικά 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της πόλης, με επτά από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι ORF.

Η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για πολλούς νεκρούς από την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: