ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Γεροβασίλη: Αναγκαία η παράταση προστασίας α΄ κατοικίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ως προς το πώς πρέπει να κινείται ένας πτωχευτικός νόμος», τόνισε η Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη προσθέτοτνας ότι «σήμερα, στη μετά covid-19 εποχή όπου εκατομμύρια χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, αντιλαμβάνεστε την αναγκαιότητα της παράτασης προστασίας της α κατοικίας και κυρίως την ύπαρξη μιας οριστικής λύσης».


Η ίδια, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, επεσήμανε ότι «εμείς φέραμε και εφαρμόσαμε ένα νομοσχέδιο για την προστασία α’ κατοικίας με όλες τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που υπήρχαν όντας και εντός μνημονιακών δεσμεύσεων».

«Μία απλή παράταση είναι ανάσα, αλλά δεν επιλύει το ζήτημα. Η πραγματική ζωή είναι εδώ. Και γνωρίζουμε σήμερα ότι όσοι συμπολίτες μας είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μία οικονομία με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα θετικό ψυχολογικό κλίμα που απηχούσε την πραγματικότητα, είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν πολλές ΜμΕ και μεγαλύτερες» τόνισε η βουλευτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η Όλ.Γεροβασίλη σημείωσε ότι «όλο αυτό έχει υποστεί ραγδαία οπισθοδρόμηση  με δεδομένη την υφεσιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας. Αυτή που ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας προ κορωνοϊού με βάση τα στοιχεία και βεβαίως που επιταχύνθηκε λόγω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και κυρίως δεν ανακόπηκε λόγω αδράνειας και ανυπαρξίας της κυβερνητικού σχεδιασμού.

» Σήμερα δυστυχώς βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εκτός κάθε προστασίας. Αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί  με την κορύφωση της ύφεσης η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κινηθεί στο 10%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: