ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Μεγαλύτερο το ύψος επενδύσεων από αυτό του Ελληνικού

Τα έργα υποδομών που είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «μόνο για φέτος ήταν πάνω από 6 δισ. ευρώ και θα άγγιζαν τα 9 δισ. ευρώ (και μάλιστα χωρίς τις επεκτάσεις των παραχωρήσεων -πλην Αττικής Οδού - και χωρίς την δημοπράτηση άλλων έργων που είναι φυσική επέκτασή της)». Την ίδια ώρα, Μητσοτάκης και ΝΔ προτάσσουν το Ελληνικό που το συνολικό ύψος επένδυσης είναι πολύ μικρότερο».


Όπως δείχνουν τα στοιχεία για τα έργα υποδομών, είναι άλλο τα προγραμματισμένα από την κυβέρνηση Τσίπρα έργα 9 δισ. ευρώ μόνο φέτος και άλλο η αποκλειστική προβολή του Ελληνικού σε βάθος πολλών ετών.

Τα παραπάνω υποστήριξε ο Χρ. Σπίρτζης σήμερα, με αφορμή την τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βουλή, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5». 

Μάλιστα, αναφερόμενος και στο θέμα της ψήφου των μεταναστών και των αποδήμων με τους οποίους ο Κυρ. Μητσοτάκης απειράται να παίξει πολιτικό παιχνίδι, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας  «Στο Κόκκινο 105,5» και τον Στάθη Σχινά, είπε

«Είναι άλλο η διευκόλυνση ώστε να ψηφίσει αυτός που η κρίση τον έδιωξε στο εξωτερικό και άλλο να ψηφίζουν άνθρωποι από το εξωτερικό (σ.σ. απόδημοι) που δεν έχουν επισκεφτεί καν την Ελλάδα»!  

Είναι επίσης άλλο το να εκπροσωπηθεί στο Κοινοβούλιο ο Απόδημος Ελληνισμός, που μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως η πρόταση-σχέδιο νόμου με την άποψη της επιστημονικής επιτροπής (εκπροσώπηση με επιπρόσθετους βουλευτές από κάθε ήπειρο ή χώρα με μεγάλο αριθμό αποδήμων) και τελείως διαφορετικό να ψηφίζουν άνθρωποι από το εξωτερικό που δεν έχουν επισκεφτεί καν την Ελλάδα, προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: