ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ντόρα: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών!


Μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Βλαζάκη για fake news που διακινούσαν Ντόρα Μπακογιάννη και Κ. Μπογδάνος εναντίον της και υπό την απειλή ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Ντόρα Μποκογιάννη μέσω twitter, αργά το βράδυ "λυπάται για το σχόλιο της" και λέει ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης "ανεύθυνων πηγών".

Ας ελπίσουμε ότι επόμενη φορά η Ντ. Μπακογιάννη ότι θα είναι πιο προσεκτική με τις πηγές της και δεν θα διαβάλλει δημόσια ανθρώπους. 

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη: 

Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα.Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ.Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker.
Όπως αποδεικνύεται,ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών.

Σε διόρθωση προέβη μέσω τουίτερ και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κων. Μπογδάνος  αναφορικά με τα όσα ψευδώς είχε δηλώσει για εμπλοκή της κ. Βλαζάκη. Παράλληλα όμως ονοματίζει  υπάλληλο του ΥΠΠΟ και το avgi.gr δεν κρίνει σκόπιμο να το δημοσιεύσει.

Συντάκτης: avgi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ: 
Το ρουφιανολόημα του Μπογδάνου έριξε στη... λούμπα και τη Ντόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: