ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Βράβευση του Γιώργου Πάντζα για το ΓΕΛ Μαγούλας


Από τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
Στην γιορτή αποφοίτησης των μαθητών του ΓΕΛ Μαγούλας που διοργανώθηκε από τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια της Δυτικής Αττικής, Γιώργος Πάντζας.

Κατά τη γιορτή αποφοίτησης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στον κ. Πάντζα, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για την συνεισφορά του και τις ενέργειές του, αναφορικά με την επαναλειτουργία του ΓΕΛ Μαγούλας ως εξεταστικό κέντρο Πανελληνίων εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι, εντελώς αναίτια το ΓΕΛ Μαγούλας έπαψε να λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο μετά το 2010.
 
Μια απόφαση της τότε διοίκησης του Υπουργείου Παιδείας, η οποία χωρίς καμία αιτιολόγηση είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους γονείς και τους μαθητές της περιοχής. Να σημειωθεί ότι το ΓΕΛ της Δ.Ε. Μαγούλας πληρούσε και πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις σε αριθμό μαθητών, αλλά και σε τεχνολογικό εξοπλισμό και εγκατάσταση.
Από την πρώτη στιγμή ο κ. Πάντζας ως βουλευτής της περιφέρειας Αττικής, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να πετύχει την επαναλειτουργία του ΓΕΛ Μαγούλας ως εξεταστικό κέντρο, γεγονός που πέτυχε. Κατά την βράβευση ο κ. Πάντζας αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειές του, καθώς και στον ρόλο του κάθε βουλευτή ο οποίος πέραν από τη νομοθετική εξουσία που κατέχει, επιβάλλεται να στέκεται δίπλα στους πολίτες και να ενεργεί ώστε αδικίες και προβλήματα των πολιτών να επιλύονται. Παράλληλα αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών, επισημαίνοντας προς του γονείς και τους καθηγητές των παιδιών, να στηρίξουν το κόμμα εκείνο που την επόμενη μέρα των εκλογών θα λειτουργήσει με γνώμονα την επίλυση των τοπικών τους θεμάτων.      

Δεν υπάρχουν σχόλια: