ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Έχουν γνώση οι φύλακες για τα κυκλώματα





«Για το καθεστώς ανομίας που κάποιοι επιδιώκουν να επικρατήσει στις 
φυλακές έχουν απαντήσει αποφασιστικά  τόσο η Κυβέρνηση όσο και η 
Δικαιοσύνη», απαντά το Υπ. Δικαιοσύνης.

Το οποίο αναφέρεται στη «δράση εγκληματικής οργάνωσης και την ανάπτυξη κυκλωμάτων, με επιμέρους συνδεόμενες ενέργειες», η οποία «δεν είναι ανεκτή και αντιμετωπίζεται συγκροτημένα αλλά με όρους κράτους δικαίου.Η πρόσφατη εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας που δρούσε στις φυλακές».


Αυτό «αφενός ανέδειξε ότι πολλά πρόσφατα συμβάντα ήταν αλληλένδετα, αφετέρου απέδειξε ότι η πολιτεία και αντανακλαστικά διαθέτει και αποτελεσματική μπορεί να είναι, με δεδομένη την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης.  

Μέρος αυτής της κατάστασης απεικονίζεται και σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε προχθές και απεικονίζει κρατουμένους να παρανομούν προκλητικά, σε προγενέστερο πάντως της δικαστικής έρευνας  χρόνο. 

Για το ζήτημα έχει ήδη επιληφθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τόσο στο πλαίσιο διερεύνησης της ευρύτερης υπόθεσης της δράσης εγκληματικής οργάνωσης από εφέτη-ανακριτή όσο όμως και για τη διαλεύκανση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σωφρονιστικών υπαλλήλων» καταλήγει η ανακοίνωση του Υπ. Δικαιοσύνης. 

Το οποίο επισημαίνει:

«Γίνεται γνωστό εξάλλου ότι είχε ήδη παραγγελθεί έρευνα από το 
αρμόδιο Σώμα Επιθεώρησης  από την οποία θα διασαφηνιστούν τα ακριβή συμβάντα και οι τυχόν ευθύνες προσώπων. Υπεράνω του νόμου δεν είναι ούτε οι κρατούμενοι ούτε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: