ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Συνεργασία ΠΔΕ με Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή


Ιδρύεται Γραφείο στην Πάτρα
Στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή  Επιτροπή προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στην Πάτρα.

Παράλληλα, το Σώμα συναίνεσε στην ίδρυση Γραφείου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής σε χώρο που βρίσκεται στο κτίριο της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.    
«Είναι μια πράξη δημοκρατίας συνυφασμένη με το σεβασμό στα ίσα δικαιώματα των πολιτών. Είμαστε δίπλα στα άτομα  με αναπηρία, δίνουμε ευκαιρίες ίσης πρόσβασης σε κάθε δραστηριότητα της δημόσιας σφαίρας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας κατά την τοποθέτησή του.
Για την έμπρακτη υποστήριξη ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Γιώργος Φουντουλάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής  Παραολυμπιακής Επιτροπής, επισημαίνοντας ότι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι το τρίτο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, με τη συμμετοχή 185 χωρών.
Στους στόχους της πρωτοβουλίας αναφέρθηκαν τόσο ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος όσο και ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Κωσταριάς, επισημαίνοντας ότι οι συγκεκριμένες δράσεις θα συμβάλλουν στη διάδοση των παραολυμπιακών αθλημάτων στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και στην παρακίνηση των ατόμων με αναπηρία προς την άσκηση, κάτι που συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και στην ανέλιξη των φυσικών, πνευματικών και ηθικών δυνάμεών τους.
Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για τη συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=vhyxrsBVc10


Δεν υπάρχουν σχόλια: