ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Πνίγηκαν μετανάστες στα ανοικτά του Λιβυκού Πελάγους


Εξήντα τρεις είναι οι αγνοούμενοι από νέο ναυάγιο που σημειώθηκε στ' ανοικτά των λιβυκών ακτών, ανέφερε μέσω Twitter η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.


Η λιβυκή ακτοφυλακή κατάφερε να διασώσει σαράντα έναν ανθρώπους. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των διασωθέντων, οι αγνοούμενοι έχασαν την ζωή τους από πνιγμό.

Το ναυάγιο σημειώθηκε στα ανοικτά της πόλης Ζουάρα, δυο ημέρες μετά τον πνιγμό τουλάχιστον εκατό ανθρώπων στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της Τρίπολης.

Νέο ναυάγιο σημειώθηκε στα ανοικτά της Λιβύης, με 114 αγνοούμενους, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι διασωθέντες είναι 16, και μεταφέρθηκαν λίγο νωρίτερα στην Τρίπολη.

Συνολικά, αποβιβάσθηκαν σήμερα στην λιβυκή πρωτεύουσα, 276 μετανάστες και πρόσφυγες που διασώθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις.

Στην παρούσα φάση, πλέον, την ευθύνη για τις επιχειρήσεις αυτές, στην λιβυκή ζώνη έρευνας και διάσωσης, έχει μόνον η λιβυκή ακτοφυλακή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: