ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Υπέκυψε στο εγκεφαλικό ο καθηγητής Δημ. Καλπαξής


Συλλυπητήρια από την ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Καλπαξής, Καθηγητής Βιοχημείας και πρώην Αντιπρύτανης στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της έρευνας (2010-2014) στο Πανεπιστήμιο Πατρών  έφυγε σήμερα από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη μάχη. 


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής είχε διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής και ελλείψει κλινικής μεταφέρθηκε αναγκαστικά στην Αθήνα με ασθενοφόρο.

Λίγο πριν μπει όμως στο νοσοκομείο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να πέσει στη συνέχεια σε κώμα, κατάσταση στην οποία έμεινε για δύο μήνες μέχρι που σήμερα εξέπνευσε. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2μ.μ. στην γενέτειρά του, στο Μούλκι Κορινθίας.

Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

Η Πρυτανία του Πανεπιστημίου Πατρών
 

Η εξόδιος ακολουθία του Δημητρίου Καλπαξή, Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπ ιστημ ίου μας, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 14.00, στο Μούλκι Κορινθίας. Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Πρυτάνεως Έρευνας & Ανάπτυξης και Πρόεδρος του ΕΛΚΕ, Καθηγητής Δημοσθένης Πολύζος.

Από την Πρυτανεία
του Πανεπιστημίου Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: