ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Στην Πάτρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης

Στην Πάτρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης– Επίσκεψη στον "Προμηθέα"- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τρία νέα κλειστά γήπεδα θα φτιάξει η ομάδα
Γνωριμία με τις πρότυπες ακαδημίες του Προμηθέα που βασίζονται στο πρόγραμμα «Νους» είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Το πρόγραμμα «Νους» εφαρμόζεται από την Πατρινή ομάδα για τέταρτη χρονιά φέτος και αφορά την πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση παιδιών πέρα από την αθλητική τους εξέλιξη.

Στο πρόγραμμα που επανδρώνει με παιδιά όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Προμηθέα, έχει σαν βάση του το κτήριο των εστιών στον Καστελλόκαμπο. Εκεί όπου φιλοξενούνται και τα παιδιά που έρχονται στην ομάδα από άλλες πόλεις.

Το κτήριο αυτό επισκέφθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού σήμερα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο αλλά και μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου του Προμηθέα.

Ο κ. Βασιλειάδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τα παιδιά, τους διοικούντες και τους δημοσιογράφους. Ο Υφυπουργός δήλωσε αρκετές φορές τον θαυμασμό του για την προσπάθεια που κάνει η Πατρινή ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Στο περιθώριο της συνάντησης ανακοινώθηκε και η ανέγερση μιας νέας εγκατάστασης με τρία γήπεδα, κερκίδες, αποδυτήρια και όλα τα απαραίτητα που θα φτιαχτεί σε μια έκταση 12 στρεμμάτων ακριβώς πίσω από τις εστίες.

Η νέα εγκατάσταση που θα ξεκινήσει άμεσα να χτίζεται, θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες όλων των ομάδων των ακαδημιών του Προμηθέα. Η διοίκηση του Προμηθέα πήρε την διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό αθλητισμού, ότι θα έχει την στήριξή σε ότι χρειαστεί για το νέο αυτό εγχείρημα.
Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκής.

Πηγή: Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: