ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Βρε τι κάνει η καλλιτεχνική επιθυμία για ένα κομμάτι πίτα!

Την υπογραφή του για την στήριξη της πρωτοβουλίας Κκατσιφάρα έθεσε ο καλλιτέχνης κια το όφελος ήταν αμοιβαίο.



Κατσιφάρας με

όχημα κατοικίας

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΕΝΩ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! - ΣΤΟ «ΤΡΟΚΟΛΟ» ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ!


Μέρες της αμαρτωλής Πάτρας-Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, όπου καλλιτέχνες συμφύρονταν στις αυλές του ΠΑΣΟΚ στην πόλη, για να ένα ξεροκόμματο, από την πίτα που είχε φτιαχτεί για τον εκμαυλισμό συνειδήσεων, τείνει να αναβιώσουν στην κατ' ευφημισμό πρωτεύουσα της Πελοποννήσου!.
Την υπογραφή του για την στήριξη της πρωτοβουλίας νέας νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου  να προστατευθεί η οικογενειακή στέγη, δεύτερης και τρίτης κατοικίας, ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, έθεσε σε σχετικό κείμενο ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, στο γραφείο του. Και με το αζημίωτο  αφού έκλεισε ντηλ για μουσική παράσταση στο Συνεδριακό Κεντρο του Πανεπιστημίου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας
Όπως εξήγησε ο Απόστολος Κατσιφάρας στον μουσικοσυνθέτη «είναι ζήτημα αξιοπρέπειας για τους πολίτες και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβάλλεται να σταθεί κοντά τους και να τους υπερασπιστεί. Γιατί η οικογενειακή στέγη είναι ιερή και αποτελεί κύριο συστατικό της κοινωνικής συνοχής».
Και κυρίως από την στιγμή που αποτελεί δεύτερη αποφέρει ψήφους ενόψει υποψηφιότητας για τον Δήμο Πατρέων του Απ. Κατσιφάρα!
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας Μο Σταύρος Σολωμός , που επίσης υπέγραψε το κείμενο, δοθείσης της ευκαιρίας, για να θυμηθούμε πρακτικές από την περυσινή Πελετειάδα, όπου σωματεία που στεγάζονται στο Παμπελοποννησιακό, λάβαιναν ηλεκτρονικά αρμοδίως τη σχετική φόρμα υποστήριξης της πορείας του ΚΚΕ στην Αθήνα και υπέγραφαν συμμετοχή τους για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη παραμονή τους στο χώρο.
Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία της οικογενειακής στέγης, παρόλο που γνωρίζει ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται και δεν απειλείται με κατάσχεση, εν αντιθέσει με αυτές δεύτερες και τρίτες, που έχουν μπαχτατζήδες οι οποίοι αρνούνται να πληρώσουν, προσδοκώντας η κυβέρνηση να φορτώσει τα χρέη τους στους συνεπείς πολίτες.
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας άρχισε σειρά επαφών με φορείς της Αυτοδιοίκησης για να συμπαραταχθούν στην κινηματική πρωτοβουλία.
Μάλιστα αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα θέσει το ζήτημα στην συνεδρίασης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, όπου στο πλαίσιο του αντικυβερνητικού σάλαγου, ο Πρόεδρος Δήμαρχος Αγρινίου στέλεχος της ΝΔ, θα βρεθεί σε αγαστές ημέρες, που θα θυμίζουν κολεγιές Βενιζέλου-Σαμαρά!. 
Παράλληλα την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, που δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας, καθώς η συντηρητική πλευρά των ιεραρχών εκμεταλλευόμενη την ισχύ της, με την συμβολή των ακροδεξιών στοιχείων, πιέζει την κυβέρνηση για την αποτροπή του εκσυγχρονισμού των θεσμών και την συνέχιση της καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως ο προσδιορισμός ταυτότητας φύλλου, που απορρέει από την Χάρτα Δικαιωμάτων του ανθρώπου!  
Στην κατεύθυνση αυτή συμπλέουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΧΑ.
Στο μεταξύ την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ο Απ. Κατσιφάρας, είχε συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας και οι Δήμαρχοι δήλωσαν πως θα ενεργοποιήσουν τα δημοτικά τους συμβούλια στην κατεύθυνση της αναγκαιότητας αλλαγής του νομού, για να σωθεί η οικογενειακή στέγη.
Είναι προφανές ότι η εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή είναι ακατόρθωτη, βάση του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής που ετοιμάζεται. Και άρα η συγκρότηση συμμαχιών είναι αναγκαία να γίνει από τώρα. Σε αυτή κινείται ο κ. Κατσιφάρας, που φαίνεται να έχει επιλέξει τους συμμάχους του και με δεδομένο ότι ο σημερινός δήμαρχος λοξοκοιτάζει προς την Βουλή, αφού ο Ν. Καραθανασόπουλος παραμένει στην Αθήνα και σε ηγετικά πόστα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: