ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Πατρέων, προαλείφεται ως συνταξιούχος


Αυτοί είναι οι συνταξιούχοι που μαζεύτηκαν απ' όλη την Πελοπόννησο, για να διαμαρτυρηθούν για τα αιτήματά τους! Την ονόμασαν Παμπελοποννησιακή την συγκέντρωση. Γνωρίζουν άραγε τη βαρύτητα της λέξης; Πάντως οι διοργανωτές της... Παμπελοποννησιακής είχαν την συμπαράσταση ενός μελλοντικού συνταξιούχου, αυριανού απόμαχου του Κ. Πελετίδη, εάν δεν κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ...

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προαλείφεται ως συνταξιούχος και παραβρέθηκε σήμερα στην κατ' όνομα Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση των συνταξιούχων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης Πάτρας.

Χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους, είπε:

Είμαστε μαζί σας σήμερα, γιατί με τους συνεχείς αγώνες σας, την αντοχή και την αποφασιστικότητα, δίνετε το παράδειγμα σε όλους εμάς.
Εσείς οικοδομήσατε την πόλη μας και την χώρα μας, εσείς που με τον ιδρώτα και τον αγώνα σας κατακτήσατε 8ωρα, συμβάσεις, συνδικαλιστικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, βγήκατε πάλι στους δρόμους.

Γνωρίζετε από την πείρα σας, ότι η «δίκαιη ανάπτυξη» που προβάλει η κυβερνητική προπαγάνδα για την ανάπτυξη, είναι ανάπτυξη για τους λίγους. Είναι για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Γι’ αυτή την ανάπτυξη, καταργούνται εργατικά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας, κυριαρχούν η εργασιακή ζούγκλα και οι μισθοί πείνας.

Οι συνταξιούχοι βιώνουν βάρβαρες περικοπές των συντάξεών τους, κατάργηση του ΕΚΑΣ και των οικογενειακών επιδομάτων.

Ο Δήμος Πατρέων, έχοντας προτεραιότητα τα λαϊκά στρώματα, στηρίζει τις κινητοποιήσεις, τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων, των συνταξιούχων που δεν σκύβουν το κεφάλι και βγαίνουν στους δρόμους του αγώνα, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: