ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Κοντονής: Χαμαιλέοντες τα κόμματα της αντιπολίτευσης

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναφορικά με την περιορισμένη συμμετοχή στην Ημερίδα της εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα των κομμμουνιστικών καθεστώτων, καθώς εκπροσωπήθηκαν μόνο 8 χώρες σε επίπεδο υπουργού Δικαιοσύνης από τις 27 χώρες- μέλη της ΕΕ.
 

Λυπάμαι, προσέθεσε, «για την πολιτική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, τα οποία για λόγους κομματικούς τοποθετήθηκαν με τρόπο απρεπή και προσβλητικό για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης. 

Σήμερα μπροστά στην πλημμυρίδα των γεγονότων αναγκάστηκαν να αλλάξουν στάση ακολουθώντας την τακτική ενός ιδιότυπου χαμαιλεοντισμού».

Σημειώνεται ότι τόσον η ΝΔ, όσο και η Δημοκρατική συμπαράταξη και το Ποτάμι με δηλώσεις στελεχών τους γνωστοποίησαν την νέα θέση τους, καθώς δεν μπορεί να ταυτοποιηθούν το πολιτικό σύστημα του Κομμουνισμού με το εγκληματικό καθεστώς του Ναζισμού, που χαρακτηρίστηκε ως τέτοιο για το ολοκαύτωμα των λαών που δημιούργησε και καταδικάστηκε γι αυτό στο δικαστήριο της  Νυρεμβέργης από την Διεθνή Κοινότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: