ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Αναθεματισμένοι
·        Υπερθεματιστές
·        Και του Ιβαν συμπεριλαμβανομένου
·        Πληρώσατε

·        …Προδότες …
·        Άρχισε η αναδάσωση
·        Χιλιάδες χασισόδενδρα
·        Στην Κυλλήνη ...
·        Πάντα άξιος κ. Υπουργέ
·        Θα πάει και το πνευματικό σου τέκνο σχολείο…
·        Στην Δήμο  Καισαριανής  δόθηκε το Σκοπευτηρίο, παραβρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η Πολιτεία με τον πιο επίσημο τρόπο υποκλίθηκε στην Εθνική Αντίσταση και στα ηρωικά σύμβολά της, στους εκτελεσμένους αγωνιστές.
·        Ο Δήμαρχος δεν πήγε…
·        διαφώνησε
·        και με την …ιστορία
·        Αλλά και  με την Ιστορία…
·        Ο Όρμπαν  …κέρδισε
·        Αλλά έχασε…
·        Δεν πήγε να ψηφίσει το 60%
·        Και από το 40% που πήγε
·        έχασε πολλούς .
·        2,7% ανάπτυξη προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2017, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Tο προσχέδιο προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα κοντά στο 2% του ΑΕΠ -υψηλότερο απ' το στόχο του προγράμματος οικονομικής πολιτικής- αλλά και 760 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.
·        Πάμε καλά (;)
·        Με τι διττή έννοια …

·        Γ. Τσιρώνης «Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς, για αυθαίρετα, δεν θα μπορεί να το νοικιάσει, δεν θα μπορεί να το μεταβιβάσει, δεν θα μπορεί να το πουλήσει».

·        Δήλωσέ το

·        Για να το σώσεις

·        Θα κάνει και καλύτερες τιμές

·        Τι είχες Γιάννη , τι είχα πάντα

·        Με αντικείμενο το ελληνικό πρόγραμμα συνεδριάζει σήμερα η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο

·        Καλά υπάρχει ακόμα ;
·        Διότι όπως είπε  ο Κ.. Χρυσόγονος: Από τους συντηρητικούς μεταρρυθμιστές και τους φασίστες, από την Λεπέν και τον Φάρατζ ως τον Μπέπε Γκρίλο και τους Γερμανούς χριστιανοκοινωνιστές που στα λόγια είναι υπέρ της στήριξης στην Ελλάδα αλλά στην πράξη δεν υποστηρίζουν καθόλου τη χώρα μας, υπάρχει σημαντικός αριθμός ευρωβουλευτών που είναι αντίθετοι στην οποιαδήποτε στήριξη σε άλλα κράτη, αλλά ακόμη και στην εφαρμογή των Συνθηκών. «Θέλουν να διαλύσουν την Ένωσή».
·         Γκάμπριελ: «Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω όταν η τράπεζα η οποία μετέτρεψε την κερδοσκοπία στο επιχειρηματικό της μοντέλο ανέφερε πως έπεσε θύμα κερδοσκόπων».
·        Για τη  Deutsche Bank
·        Τα είπε αυτά
·        Άρα ΉΞΕΡΕ και αυτός για την κερδοσκοπίααααααααααααααααα….
·        Βασίλη
·        Ξέρεις πόσο σε αγαπάω
·        Αλλά σας σκίσαμε
·        Δεν χάσατε απλώς …
·        Κυβέρνηση :«Στον ένα χρόνο από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με αυτή την εντολή η κυβέρνηση προχώρησε σε μια σειρά τομών που αποτελούν τα πρώτα βήματα μιας προσπάθειας με ορίζοντα τετραετίας. Μιας προσπάθειας που ορίζοντα έχει την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού δημοκρατικού κράτους δικαίου, που θα αφήσει πίσω την κρίση και την ύφεση».
·        Δεν διαφωνούμε
·        Ότι η αναπαλαίωση προχωρά …
·        Τα 246 εκατ. ευρώ από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες θα διατεθούν για:
·        Την παροχή επιπλέον 60.000 σχολικών γευμάτων, στους πιο φτωχούς δήμους της χώρας.
·        Την πρόσβαση επιπλέον 15.000 παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
·        Το πρόγραμμα «Γυρίζουμε Ελλάδα», για κίνητρα επιστροφής σε χιλιάδες νέους επιστήμονες που βρίσκονται στο εξωτερικό.
·        Την ενίσχυση των Δημόσιων Νοσοκομείων στους επόμενους μήνες με 10.000 νοσηλευτές και γιατρούς
·        Με πέντε ψάρια ;
·        Και πέντε ψωμιά;
·        …Θεέ μου… μεγαλοδύναμε
·        Παραχώρηση στο Οικουμενικού Πατριαρχείου της δυνατότητας να διορίσει μητροπολίτη στη Σμύρνη για πρώτη φορά μετά από 94 χρόνια, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην Συνθήκη της Λωζάνης
·        … «Αυτό –αμφισβήτηση»
·        Για να νομιμοποιηθεί η αμφισβήτηση…
·        Πονηρός  το Ταγίπ…
·        «Τα σπίτια μας καίγονται κι εμείς τραγουδάμε, το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία σε όλους». Είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
·        Ο κ. Βούτσης απάντησε: «Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο κλαρί και συναποτελούμε ένα δέντρο με μεγάλες και βαθιές ρίζες. Είμαστε έκθετοι στις διεθνείς συγκυρίες και τα παιδιά μας δεν πρέπει να ζήσουν με μικρότερες προσδοκίες».
·        Εκτός από ζευγάς
·        Θέλει να γίνει και καπετάνιος
·        Ο παπάς…
·        «Ο ΣΕΒ δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός κόμματος. Αποστολή του είναι να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπολογίζει αν γίνεται δυσάρεστος στα πολιτικά κόμματα.
·        Χιούμορ αλά ΣΕΒ …
·        «Στόχο τα 3 εκατ. επιβάτες κρουαζιέρας έθεσε για τον Πειραιά ο πρόεδρος του Δ.Σ. του κινεζικού κολοσσού China Cosco Shipping Corporation Limited, Σου Λιρόνγκ, μιλώντας πριν από λίγο στον ΟΛΠ.
·        Μια μικρή κινέζικη πόλη ….
·        Καθημερινή: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ στις 91,4 διαμορφώθηκε τον Σεπτέμβριο ο Δείκτης Οικονοµικού  Κλίµατος στην Ελλάδα από 90,9 µονάδες τον Ιούλιο, σε επίδοση υψηλότερη έναντι της αντίστοιχης περυσινής 83,8 µονάδες.
·        Άυτοί δεν έχουν το …χιούμορ του ΣΕΒ
·        Είναι σοβαροί…
·        Αλλά το …Χιούμορ… είναι
·        Η …σύγκρουση Τζάκρη-ΣΕΒ!!!

Δημοσκόπηση στην «Αυγή»: Η ΝΔ καταλληλότερη κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  02/10/2016 11:09
·        Δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ: Το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε στην ίδια ερώτηση ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Η ΝΔ επικρατεί με 19 μονάδες και όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει το 42% των πολιτών, ενώ μόλις το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.
Εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Επίσης η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, σε ποσοστό 51%, εκτιμά πλέον ότι μάλλον χρειάζεται προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.
Το 45% των ψηφοφόρων εκτιμά πως καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν είναι η καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με την λειτουργία της αντιπολίτευσης.
·        …φερέφωνο του Κυριάκου
·        Και η Αυγή…
Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε….

Δεν υπάρχουν σχόλια: