ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Παρουσία ΣΥΡΙΖΑ στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας




Παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σιας Αναγνωστοπούλου και των βουλευτών Αχαΐας Κώστα Σπαρτινού και Ανδρέα Ριζούλη τελέστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 τα εγκαίνια του πρώτου έτοιμου τμήματος της ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Το έργο είχε τελματώσει για πολλά χρόνια έχοντας μείνει κολλημένο στο 50% με κίνδυνο να απενταχθεί και να ζητηθούν απο τις Ευρωπαϊκές αρχές όλα τα κονδύλια που είχαν δοθεί. Με συστηματική προσπάθεια και τροποποιήσεις των συμβάσεων με τις κοινοπραξίες των αναδόχων το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί έγκαιρα τους επόμενους μήνες ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.

Ακολούθως οι βουλευτές Σπαρτινός Κώστας και Ριζούλης Ανδρέας μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη συναντήθηκαν στην Παναιγιαλεια Συνεταιριστική Ένωση με αγρότες και παραγωγούς της περιοχής. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ζήτημα της σταφίδας και τα δικαιώματα ενίσχυσης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, οι βουλευτές και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέστησαν στα εγκαίνια της 15ης Γεωργικής έκθεσης Χαλανδρίτσας. Στα περιθώρια της εκδήλωσης συμμετείχαν επίσης σε σύσκεψη στο δημαρχείο με εκπροσώπους της Περιφέρειας ενώ επισκέφθηκαν και τα ποικίλα προϊόντα που εξέθεσαν οι ντόπιοι παραγωγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: