ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

 
·        Ο Μητσοτάκης  θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός για 2 λόγους: Πρώτον, γιατί εκείνος μπορεί και, δεύτερον, γιατί ο Τσίπρας  δεν μπορεί.


·        Από την Κυριακή τα απόγευμα μελετώ της σχετική ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσίωτη, πρώην υπουργού και επιφανούς στελέχους της Ν.Δ…

·        Νομίζω δεν θα καταφέρω να την κατανοήσω και θα διαβάσω κάτι πιο απλό.

·        Εσπρέσο…

·        Το νέο εποπτικό Συμβούλιο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων 

·        Πρόκειται για την κυρία Ολγα Χαρίτου, πρώην συμβούλου του πρωθυπουργού, τον κ. Γ. Σταμπούλη, μέλος του διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το μέλος του γενικού συμβουλίου νομισματικής πολιτικής της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Γ. Ταβλά.

·        Οι δανειστές προτείνουν για τη θέση του προέδρου τον Γάλλο, κ. Ζακ Λε Παπ, πρώην στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας και τον Ισπανό, κ. Ντ. Βεργκάρα.

·        Δυστυχώς –για κάποιους –συμφώνησαν. 

·        Βασίλης Λεβέντης : Με πλησίασε δημοσκόπος  και μου είπε ότι, αν μου δώσεις 10.000 ευρώ, θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7%-8%», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε επίσης διευκρινίσεις για τη φράση του, ότι εάν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα εκτελούσε τον κ. Τσίπρα λέγοντας πως το είπε «μεταφορικά», καθώς, όπως ανέφερε, «αρχικά ο κ. Τσίπρας είχε σηκώσει ψηλά τον πήχη αλλά μετά ωρίμασε», ενώ η Δεξιά εξαπατούσε επί 50 χρόνια την κοινωνία.

·        Η χειρότερη «εκτέλεση» πρόεδρε είναι που …ωρίμασε 

·        Παράγινε 

·        Μαρμελάδα…

·        Όσο για τα ποσοστά…

·                Κυρ. Μητσοτάκης: «Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη και εμπνεόμαστε από το παράδειγμά του»

·        Ούτε μια τρίχα …

·        Προς Υπερθεματιστές και καναλάρχες 

·        Μη σκοτώνεστε και μην ξοδεύεστε 

·        Σας έχει πάρει στην πλάτη η ΝΔ…

·        Η οικονομία σταθεροποιήθηκε και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι αφήνουμε πίσω την ύφεση και να μιλήσουμε για μια ανάκαμψη, εφόσον συνεχιστούν οι θετικές ενδείξεις, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

·        Η πολλή σταθεροποίηση μπορεί να θεωρηθεί και ως πάγωμα –νέκρωμα…

·        Σπρώξτε με νύχια και με δόντια 

·        Να την  βγάλουμε    από τη νάρκη …

·        Αλ. Τσίπρας: Οι άνθρωποι δεν είναι λαθραία τσιγάρα

·        Αν ήταν τσιγάρα θα σκιζόντουσαν να τα σώσουν…

·        Το χρέος βουλιάζει την Κίνα και μαζί της την παγκόσμια οικονομία.

·        Και η Κίνα χρωστάει

·        Όλοι χρωστάνε

·        Σε όλους

·        Ποιο τα πήρε τελικά;

·        Τζέρεμι Κόρμπιν: Το βρετανικό κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένο για τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στην πορεία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών

·        Του χαλάς την ηρεμία Ιερεμία ..

·        Γενικώς …

·        Δ. Σεβαστάκης: Το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης παραμένει ενεργό

·        Το θέμα αγαπητέ μου είναι ότι ορισμένοι-εκ των έσω-  γράφουν νέα επεισόδια…

·        Έθνος: Θλιβερή αποκλειστικότητα καταγράφει η Ελλάδα, καθώς είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ που επιμένει να εμφανίζει μείωση του κατώτατου μισθού για την τελευταία 8ετία (2008-2016). Τη στιγμή που οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες επιβλήθηκαν Μνημόνια μετρούν ήδη τις πρώτες αυξήσεις στο ύψος του κατώτατου μισθού, η Ελλάδα βρίσκεται στο -19,5%. Στο επίπεδο αυτό κυμαίνεται η μείωση του πραγματικού κατώτατου μισθού τα χρόνια της κρίσης (2008-2016), με προσμετρημένο και τον αποπληθωρισμό.

·        Η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων συνετέλεσε στη μισθολογική κατάρρευση

·        Ποιος  ΔΕΝ  θέλει διαπραγματεύσεις…

·        Μεταξύ Συνδικάτων και εργοδοτών;…

·        H Μέρκελ ήθελε κάποτε να ανοίξει ένα «ωραίο εστιατόριο». Οργανώναμε ως φοιτητές ντισκοτέκ στο σύλλογο των φοιτητών. Δούλευα εκεί και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα κι εγώ να ανοίξω ένα ωραίο εστιατόριο. Μετά τη γερμανική ενοποίηση είχα όμως να κάνω πολλά, διότι έγινα αμέσως υπουργός

·        Και καγκελάριος

·        Και μαγειρεύει την Ευρώπη…

·        Η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού Μπελνάβ, στην κεντρική Γαλλία, συμμετέχει και πάλι από φέτος στο πρωτάθλημα της 3ης τοπικής κατηγορίας, μετά από πολυετή απουσία λόγω έλλειψης παικτών, χάρη στη... θεόσταλτη βοήθεια δέκα Αφγανών και Σουδανών προσφύγων. Οι πρόσφυγες ήθελαν να συμμετέχουν στη ζωή του χωριού και έτσι οι υπεύθυνοι του συλλόγου AS Bellenaves αποφάσισαν να τους γράψουν στη δεύτερη ομάδα, που δεν είχε αρκετούς παίκτες για να συμμετέχει σε αγώνες. "Απουσιάζαμε από το πρωτάθλημα εδώ και επτά χρόνια", εξήγησε ο πρόεδρος, ο Ντομινίκ Φεραντόν.
·        Και δουλειές κάνουν
·        Και ποδόσφαιρο παίζουν
·        Και παιδιά κάνουν…
·        Και δεν είναι… κασιδιάρηδες …
·        ΕΦΣΥΝ: Χωρίς τους δύο ΕΑΜίτες μητροπολίτες, η συνεισφορά της Εκκλησίας στην αντίσταση περιορίζεται στον κατώτερο κλήρο, με πιο εμβληματική την περίπτωση του αρχιμανδρίτη Γερμανού Δημάκου, συμπολεμιστή του Αρη Βελουχιώτη με το ψευδώνυμο παπα-Ανυπόμονος. Αντίθετα, για τους μητροπολίτες χρειάστηκε ακόμη και ειδικός αναγκαστικός νόμος για να μην το σκάσουν από τις επαρχίες τους, όταν άρχισε να διαφαίνεται η ήττα. Υπάρχει βέβαια ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, ο οποίος αρνήθηκε να μετάσχει στην παράδοση της Αθήνας στους κατακτητές και να ορκίσει την πρώτη δωσιλογική κυβέρνηση του Γεωργίου Τσολάκογλου. Αλλά αυτός απομακρύνθηκε αμέσως και τοποθετήθηκε στον αρχιεπισκοπικό θρόνο ο εκλεκτός των Γερμανών Δαμασκηνός. Η εκλογή του ενθουσίασε τόσο τους γερμανόφιλους, ώστε τηλεγράφησαν την επιτυχία τους στον ίδιο τον Χίτλερ.
·        Μάλιστα
·        Κατά τα άλλα πανταχούσες…

·        Τα άλογα μπορούν να μας μιλήσουν μέσω συμβόλων

·        Με τους ανθρώπους είναι το πρόβλημα
·        Πολλοί είναι ζωντόβολα …

·        «Η λιτότητα προκάλεσε μόνο ζημιές», επιμένει ο Ιταλός πρωθυπουργός, όπως γράφει η εφημερίδα της Ρώμης Λα Ρεπούμπλικα. Και συμπληρώνει: «Δεν θέλω να είμαι συνένοχος αυτού του λάθους. Δεν θέλω να σκεφθεί ο κόσμος σε έξι μήνες ότι στήριξα μια λανθασμένη στρατηγική, η οποία θέτει σε κίνδυνο την Ευρώπη». 

·        Μη μας μείνει και καμιά …ρε(ν)τσινιά

·        Νεοφιλελεύθερου …

·        Η Γερμανία θα δέχεται 500 πρόσφυγες μηνιαίως από την Ελλάδα και την Ιταλία.

·        Α’ Διαλογής …

·        Τους …άλλους ;

·        Ποιους άλλους; …

·        Τέστ:  ποιος είπε το 2012;

·        Σε περίπτωση που «οι Έλληνες ψηφίσουν μια κυβέρνηση ενάντια στη λιτότητα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: