ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θούρειο Δημ. Κοντομηνά μετά την αποτυχία του Alpha

«Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα», διαμηνύει στους εργαζόμενούς του για τον AlphaTV, ο Δημ. Κοντομηνάς.


Σε e-mail προς τους εργαζόμενούς του τονίζει ότι «είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ»

 
Ο ιδιοκτήτης του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς, σε e-mail που έστειλε στους εργαζόμενους του σταθμού, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας για τις 4 τηλεοπτικές άδειες, κατά την οποία ο ALPHA δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία εξ αυτών, σε θούρειό του τονίζει ότι «είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ».

Αναλυτικότερα το e-mail του Δημ. Κοντομηνά είναι το παρακάτω:

«Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: