ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η ΔΕΥΑΠ αφήνει δημότη ένα μήνα χωρίς νερό!




Η κυβέρνηση έστειλε 34 άτομα, αλλά μάλλον και τριακόσια τριάντα τέσσερα να είναι  δεν θα φθάνουν, όπως διαχειρίζονται!


Ένα μήνα τώρα στο Καβουκάκι Πατρών πατρινός δημότης πελάτης της ΔΕΥΑΠ έχει να νοιώσει την δροσιά του νερού. Έρχεται το  νερό μία ώρα και τις υπόλοιπες 23 ώρες... ξαναφεύγει!
Το ρολόι υπό την επωνυμία Κυριακούλα Σκαναβή, κοντεύει να κολλήσει από την αχρησία. Οι διαμαρτυρίες προς την ΔΕΥΑΠ πάνε κι έρχονται  άπρακτες, όπως πήγαν. Στο μεταξύ οι ζέστες σφίγγουν μετά την δροσιά του καιρού και ακόμη συνεργείο να ασχοληθεί μαζί του.
Κι επάνω που ακούγαμε προ ημερών από τον κ. Παπανικήτα, πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, ότι η εταιρεία έχει περίσσευμα, πάει καλά, κι ελπίζαμε να μην εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα.
Βεβαίως και πάει καλά κύριε Παπανικήτα, η Εταιρεία. Ο κόσμος δεν πάει καλά. Ή μήπως και ευτού, στα του επαγγελματικού οίκου σου κάτι δεν πάει καλά; Συσσωρεύονται τα κακά.
Εδώ φωνάζατε πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού και γι αυτό παρουσιάζονται δυσλειτουργίες, τελικά η κυβέρνηση σας έστειλε 34 άτομα, αλλά μάλλον και τριακόσια τριάντα τέσσερα να είναι  δεν θα φθάνουν.
Στείλτε λοιπόν έναν άνθρωπο να πάει να δει τι συμβαίνει με το νερό στο Καβουκάκι και μην λένε από την υπηρεσία στον δημότη: «Είστε ο μόνος που παίρνετε νερό»!
Τι δικαιολογία είναι αυτή; Δηλαδή οι άλλοι δημότες  τι παίρνουν; Υδροχλωρικό οξύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: