ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΥΠ.ΕΞ.: Αξιολόγησαν την κατάσταση στην Τουρκία



Νέα ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την αξιολόγηση της κατάστασης στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πράξικοπημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών, υπό την προεδρία του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η πολιτική και η υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Στο μεταξύ, μέτρα για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία, λαμβάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να μην επιτραπεί ή να μηδενισθούν οι πιθανότητες διείσδυσης σε ελληνικό έδαφος Τούρκων που εμπλέκονται στο πραξικόπημα, που εκδηλώθηκε στη γειτονική χώρα.

Ενεργό ρόλο στην επιτήρηση διαδραματίζει η πολεμική Αεροπορία και συνδράμουν μονάδες της Αεροπορίας Στρατού που έχουν μετασταθμεύσει σε νησιά του Αιγαίου -διαθέτοντας θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό ατόμων στη θάλασσα- για το σκοπό αυτό.

Στα μέτρα εντάσσεται και η εντατικοποίηση των περιπολιών μονάδων του Στόλου.

Οι δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων εξελίσσονται σε συνεργασία και συνεννόηση με το Λιμενικό Σώμα.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν το αεροσκάφος του Τούρκου πρωθυπουργού συνοδευόταν την περασμένη Παρασκευή, αρμόδια πηγή του ΓΕΑ παρατηρούσε ότι εμείς είδαμε μόνο ένα αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: